Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

9/11 ROTHSCHILD RECEPT és TERROR MINDHALÁLIG!?

AlternatíWalóság

AlternatíWalóság

HOLLYWOOD ISTENTELEN 6ÁSA!!!

2022. március 09. - Babylon777

HOLLYWOODOO 6ÁSÁRA a JÓ ISTEN ÁLTAL TEREMTETT EMBER MÁRA MÁR NEM EGYÉB, MINT 1 MEGHEKKELT, LÉLEKTELEN "ÁLLAT"!!!

A parazita kaszt túlnyomó része a Hare-féle teszt szerint echte pszichopata, mindennemű lelkiismeret és együttérzés nélkül, akik bármekkora gazságra képesek, és meg is teszik. Sajnos az emberiség többsége el sem tudja képzelni, hogy mi mindent!!!
Schwab, Harari, Soros és a médiában megjelenő hasonszőrűek is csak csicskások, kifutófiúk, ügyintézők, reklámarcok a háttérhatalom zsebében: a valódi hatalom tulajdonosai, az értelmi szerzők mindig a háttérben maradnak.
https://www.bitchute.com/video/ZlqDjZW9BS5o/
Mivel irányításmániásak, mindent évtizedekre, évszázadokra előre megterveznek, bár nem mindig pontosan úgy sül el, talán mert az emberiség többségének – egyelőre még – van lelke. Nem véletlenül nyomatják a transzhumán agendát, elvégre mégiscsak könnyebb biológiai robotokat irányítani.
Szó sincs arról, hogy Harari és Schwab “elszólná” magát a globalogazdi terveiről, hanem inkább elérkezett az idő, hogy bevezessék a “terméket” a piacra. Ennek egyik eszköze a PREDIKTÍV PROGRAMOZÁS, amikor egyszer csak a csapból is folyni kezd valamilyen téma, és megjelenik a hollywoodi filmekben is. Most pl. kezdenek minket “felkészíteni” egy “kibertámadásra” és a vele járó gazdasági összeomlásra. Erről a témáról szól a “Crash” (magyar címe:”A csőd”) c. 2017-es amerikai film, érdemes megnézni.
Az összeomlás után pedig jöhet a Nagy Újraindítás – legalábbis a lélek, lelkiismeret és együttérzés nélküli technokraták, a folyton a “tudományra” hivatkozó ember-utánzatok szerint. A régi görögök szerint az istenek a hübriszt, azaz az önhittséget büntetik a legszigorúbban. Ennek legsúlyosabb formája, amikor valaki kellő tudás, előrelátás és bölcsesség nélkül Istent játszik. A parazita kaszt pszichopatái réges-régen rászolgáltak a legszigorúbb büntetésre.

A bejegyzés trackback címe:

https://eszmeletlen.blog.hu/api/trackback/id/tr5017776546

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása