Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

9/11 ROTHSCHILD RECEPT és TERROR MINDHALÁLIG!?

AlternatíWalóság

AlternatíWalóság

NATO-TERMINÁTOROK TELEPÜLHETNEK BUDAPESTRE!!!...- azaz a NARANCSHÉJ KIPÁSOK is ÚJ ISRAHELL-t AKARNAK 2022. 06. 06-ra!?

2022. április 01. - Babylon777

NATO-TERMINÁTOROK TELEPÜLHETNEK BUDAPESTRE!!!...- azaz a NARANCSHÉJ KIPÁSOK is ÚJ ISRAHELL-t AKARNAK 2022. 06. 06-ra!?

Az ŐRÜLT KORRUPT LÁSZLÓ IMRE a DK fővárosának minősülő Újbuda polgármestere Novák Elődtől tudta meg, hogy a kormányhatározat a budai kerületeket is nevesítve engedélyezi a külföldi NATO-harccsoportok betelepítését.
A polgármesteri vezetés a testületi ülésen arról adott tájékoztatást, hogy a főváros legnépesebb kerületében pusztán egyetlen óvóhely van. László Imre polgármester próbálta tagadni az általa nem ismert kormányhatározatot, de Novák Előd felolvasta a kerületükre vonatkozó részt. A Mi Hazánk önkormányzati képviselője javaslatot nyújtott be, hogy területükön nyilvánítsák nemkívánatosnak a külföldi NATO-csapatokat, de a többi párt nem támogatta, így pl. a Petőfi laktanyába vagy a Gellért-hegyen és gyomrában lévő bunkerrendszerbe is telepíthetnek célpontokat az orosz haderőnek.
Az USA több száz amerikai megszállót és páncélozott járművek tucatjait telepíti Orbániába/Magyarmatra, hogy a HÁBORÚ FORGATAGÁBAN KIALAKÍTHASSÁK EURÓPA SZÍVÉBEN ÚJ ISRAHELLT MAGYARORSZÁGBÓL 2022. 06. 06-ra = 666!!! A saját állampolgárainak miért nem segít a kormány? Kevesebbet érek a saját országomban, mint 1 magyargyűlölő ukrán?!
"És a magyarokkal mi lesz? Akik éhbérért dolgoznak? Vagy nincs is munkájuk? Kilakoltatott gyerekes családok? Családi pótlék évek óta béka segge alatt! Vagy a nagy covid miatt akik elvesztették a "jól" fizető munkájukat? Szánalmas undorító banda! Mind arra megy ki, hogy a Fideszre szavazzanak! Undorító!"
"Na. Ezután várható lesz, hogy a magyar dolgozókat kirúgják a munkahelyükről, csak hogy a menekülteknek munkát adjanak. A saját népedet kellene támogatni, itt is sok éhező és nélkülöző él. Mi fizetjük az adót, a tb-t, és nem keveset, orvos meg telefonon gyógyít még mindig. Szégyen amit műveltek."
MENEKÜLTEKKÉNT SZÁLLJÁK MEG MAGYARORSZÁGOT az ún. UKRÁN-ZSIDÓK!!!
Az Ungvári TV 2019-es dokumentumfilmje. Idegen, vésd agyadba: itt az ukrán a gazda! Kést a magyarok torkára! https://kuruc.info/r/26/240421/
Az álszent, "nagyonbátor" zsidó-csicskák (Orbán Viktor és Szijjártó Péter!!!) persze majd megpróbálnak kimosakodni és elhitetni, hogy ők egy szabad országot irányítanak!!!...- SAJNOS IRGALMATLANUL GYÁSZOS a HELYZET MAGYARORSZÁGON; - ÚGY GAZDASÁGILAG, MINT BIZTONSÁGPOLITIKAILAG!!!
Már a megfelelési kényszeres SzijjÁRTÓ Péter is beismerte, hogy érkezett az USA részéről megkeresés csapataik „ideiglenes” hozzánk telepítéséről, s a Honvédelmi Minisztérium egyeztet erről az amerikaiakkal, ezért a Mi Hazánk Mozgalom tiltakozott az idegen katonák magyarországi állomásoztatása és hazánknak az orosz nukleáris erők célpontjává tétele ellen.
Novák Előd, a párt Honvédelmi Kabinetjének elnöke független, szabad és semleges Magyarországot követelve rámutatott: a NATO-tagságunkból adódó szerződéses kötelezettségünk csak arra volna, hogy egy tagállam megtámadása esetén segítsünk annak védelmében, de Ukrajna nem NATO-tag. A Mi Hazánk ellenzi a kárpátaljai magyar nemzetrésszel szemben elnyomó politikát folytató, soviniszta Ukrajna katonai támogatását, illetve az amerikai érdekek kiszolgálását.

A bejegyzés trackback címe:

https://eszmeletlen.blog.hu/api/trackback/id/tr4317795455

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása