Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

9/11 ROTHSCHILD RECEPT és TERROR MINDHALÁLIG!?

AlternatíWalóság

AlternatíWalóság

ADOLF HITLER ROTHSCILD-ZSIDÓKÉNT VOLT NÁCI!!!

2022. május 08. - Babylon777

1 HOLO-BÍRÓ BÖRTÖNBÜNTETÉSRE ÍTÉLTE az ŐSZINTE ARANYASSZONYT: URSULA HAVERBECKET!!!

SZÉGYEN és GYALÁZAT, HOGY a NÁCI NÉMETEK MÉG MINDIG MEGFELELÉSI KÉNYSZERBEN SZENVEDNEK a "SOHAKINAMIRTOTTAK" ÁLTAL TERRORIZÁLT MÁR NEVÉBEN SEM LÉTEZŐ ún. "NÉMETORSZÁGBAN"!!!
Lavrov szerint Hitler ereiben is csörgedezett zsidó vér - a népirtó izraeli kormánytagok persze dühödten tiltakoztak!!! Meg különben is, a legnagyobb antiszemiták, azok zsidók. Legjobb példa erre az, hogy USRAHELL GYARMATA az ún. EU országai szemet hunynak a NÁCI UKRÁN-ZSIDÓK HÁBORÚS BŰNTETTEI, valamint a Donyec-medencei városok és települések tömeges, civilek halálát okozó ágyúzása és ÖNMERÉNYLETEI felett!!!
KI NE GYŰLÖLNÉ EZEKET az ISTENGYILKOS és ALATTOMOS VÉGLÉNYEKET!? Egy berlini bíróság 12 hónap börtönbüntetésre merészelte ítélni a 93 éves német nemzetiszocialista Aranyasszonyt, mert „tagadta, hogy a holokauszt idején szisztematikusan gyilkolták a zsidókat”!!!
A berlini tartományi bíróság elutasította a zsidó-liberális sajtóban „náci nagymamaként” gúnyolt, világszerte híres német hazafi Ursula Haverbeck fellebbezését az ún. „zsidó-holokauszttagadás” miatt 2017-ben és 2020-ban hozott két ítélet ellen. A bírák úgy döntöttek, hogy az ítéletet nem lehet felfüggeszteni, mert Haverbeck a fellebbviteli tárgyalások során nem mutatott megbánást vagy a nézetei megváltoztatásának jeleit (GERINCES EMBEREK ÁLTALÁBAN IGAZAT BESZÉLNEK és AZT ÉLETÜK ÁRÁN is FENNTARTJÁK!!!)!!! A tündéri és igazmondásairól híres Ursula Haverbeck többször is kijelentette, hogy „az auschwitzi tábor csak egy munkatábor volt”, ezért többször elítélték a cion-liberális génhulladékok, és annak ellenére sem kegyelmeztek meg neki az átkozott bírák, hogy már jócskán elmúlt 90 éves is. Korábban többször is pénzbüntetést kapott és legalább 30 hónapot ült hasonló kijelentések miatt. Jó hír, hogy a most pénteki ítélet ellen még lehet fellebbezni!!!
A német (és egyébként a magyarországi) törvények értelmében börtönbüntetés terhe mellett tilos megkérdőjelezni a nemzetiszocialista Nagynémet Birodalom számlájára írt állítólagos népirtást, ami ún. „zsidó-holokauszt” néven lett a köztudatba erőltetve!!!
Az ún. „zsidó-holokauszttagadás” és a lakosság egyes csoportjai elleni „gyűlöletkeltés más formái” az amerikaiak által 1945 óta megszállva tartott Német Szövetségi Köztársaságban akár öt év börtönbüntetéssel is sújthatók, és a nemzetiszocialista szimbólumok (az összes, amit az NSDAP vagy intézményei használtak és ezeknek módosításai is) mellett például testmozdulatok (karlendítés és más kézjelek különböző formái), a germán népek ősi rúnaírásának nagy része, de például még a német himnusz első versszaka is (Deutschland über alles), vagy például tavaly óta már a bismarcki második Német Birodalom pre-nemzetiszocialista zászlaja is tiltott.

A bejegyzés trackback címe:

https://eszmeletlen.blog.hu/api/trackback/id/tr3817826723

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása