Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

9/11 ROTHSCHILD RECEPT és TERROR MINDHALÁLIG!?

AlternatíWalóság

AlternatíWalóság

NOVÁK KATALIN a HOLOKAUSZTIPAR RABSZOLGÁJA!!!

2022. május 15. - Babylon777

SZÁNALMAS ez a KÉNYSZERES, ZSIDÓNYALÓ NÉMBER!!!

 

A bosszú népe a "zéró tolerancia" terrorral a "jobb- és baloldal" idegenszívű sakáljaival mindig megtalálják a közös hangot a magyar többségi társadalom szétmarcangolására!!!

SOHA NEM HITTEM, HOGY LESZ ALANTASABB RÁGCSÁLÓ az ÁTKOZOTT GÖNCZ ÁRPÁDNÁL!!!...- ERRE ITT VAN EZ a ZSIDÓK GUMINŐJE az ún. Novák Katalin, aki jól elítélte a putyini agressziót...- USRAHELL VADCIONISTA FENEVADJAINAK VÉRONTÁSA HELYETT és MÉG MEGFEJELTE BEIKTATÁSI BLŐDSÉGÉBEN AZZAL, HOGY az EU-érett Ukrajna csatlakozását is támogatja!!! NAGYON GÁZ!!! ...és MÉG EZ IS KEVÉS VOLT!!!...- ÉLŐBEN és EGYENESBEN VOLT ANNYIRA SZOLGALELKŰ LOTYÓ, HOGY 2022-ben MAGYARORSZÁGON "MAGYAR LÉTÉRE" KINYALTA a JÉZUS GYILKOS ZSIDÓK SEGGÉT is!!! SZÁRADJON KI a SZÍVED NOVÁK KATALIN!!!

GYALÁZATOS, HOGY MÉG 2022-ben is MINDEN MAGYARORSZÁGI POLITIKUS-ÉLŐSKÖDŐ a SOHAKINEMIRTOTT VADCIONISTÁKNAK AKAR MEGFELELNI!!! NOVÁK a ZSIDÓK RABSZOLGÁJA!!! SEMMI KÖZE a MAGYAROKHOZ!!! Május 14-én zajlik Novák Katalin köztársasági hivatalos beiktatási ünnepsége. A köztársasági elnöki esküjét már megválasztását követően, március 10-én letette… azaz hogy… már előbb. Íme: „Nem szabad felhagyni az antiszemitizmus elleni küzdelemmel. Most is jelen van Európa-szerte nagyon sok helyen” – jelentette ki Novák Katalin családokért felelős tárca nélküli miniszter Malmőben, a tavaly októberben tartott Antiszemitizmus Elleni Nemzetközi Fórumon és Holokauszt-emlékkonferencián elhangzott felszólalásában.

A KETTŐS ÁLLAMPOLGÁR CIONISTA ZSIDÓ RÉPÁSSY RÓBERT(...aki méga soha nem tartotta be a szavát!!!...- így azt sem, hogy végleg hátat fordít a politikának!!!) vörös vonalként jelölhette meg az antiszemitizmust és a rasszizmust: 2022-ben a MAGYAROK PARLAMENTJÉBEN, amely ORSZÁG ÁLLÍTÓLAG NEM ZSIDÓ GYARMAT!!! -, amelyek ellen zéró toleranciát hirdetett, minden olyan megnyilvánulással egyetemben, amely a Harmadik út 2006-os programját jellemezte. Nem elfelejteni, hogy 2018. augusztus 1.-től 2019. május 31.-ig ügyvédi feladatokat végeztettek vele papíron a Miniszterelnökségnek havi nettó 787.500 forintért. A 10 hónapos megbízás alatt tehát összesen 7 millió 875 ezer forintot fizetett a tárca a sohakinemirtottak egyik legrondább, de élő fideszes holokauszt cáfolójának!!!

Köves Slomó rabbi, az EMIH vezetője szerint "a Mi Hazánk és a Jobbik pontosan ugyanaz a fajta". A múltban, mondja Köves, mindkét pártnál "nyíltan napirenden volt a rasszizmus és az antiszemitizmus".

A miniszterelnök elhangzott szavait alaposan kielemezték – a „zéró toleranciáról” azonban mindenki hallgat. A balliberális oldalon azért, mert teljesen egyetértenek vele, de egyrészt egy „rendes baloldali” sohasem mondhatja ki nyíltan, hogy azonos álláspontos van Orbán Viktorral, másrészt pedig a „szélsőjobboldali-fasiszta Fideszről” szóló narratívába nem illik bele az „antiszemitizmus elleni zéró tolerancia” fideszes politikája. Ezért inkább nem beszélnek róla. A „jobboldali” értelmiség tagjai, gondoljanak bármit is magukban, szintén jobbnak látják nem bolygatni a kérdést, mert könnyen sikamlós talajra tévedhet, aki erről elmélkedni kezd. Főleg úgy, hogy valójában senki sem tudja, mit is jelent pontosan a „zéró tolerancia”. De megkérdezni sem meri senki. Mint ahogyan az „antiszemitizmus” fogalma körül is teljes a homály.

Hát újra megtörtént, amit már jó régen kifőztek a magyargyűlölők boszorkány konyhájában: Budaházy Györgyöt 17 év fegyházra ítélték, társaival együtt 117 év börtönbüntetést szabott ki rájuk dr. Ignácz György bíró. Gyurit és 3 társát kéz-láb bilincsben vitték el a kommandósok a tárgyalásról.

A bíró hosszasan sorolta bűneiket, majd még hozzátette azt is, hány millió forintot tartoznak megfizetni az eljárás költségeként. Látszott rajta, hogy legszívesebben kötelet adott volna.

Az ítélet órákig tartó indoklása alatt elemében volt: eljött végre az ő ideje. Élvezettel ecsetelte, hogy a védelem érveit és bizonyítékait miért nem veszi figyelembe, a vádét pedig miért egytől egyig. Mert megteheti. Nem számít más, csak az, ami a vádat támasztja alá. Fáradhatatlanul sorolta az érveit, a végén szinte nevetett, kétségkívül boldog volt.

A kezdeti megdöbbenés és csüggedést mára felváltotta a hit: ezt nem hagyhatjuk annyiban!!!

Ebben az országban, ahol egyetlen kommunista gyilkost, egyetlen kegyetlen politikust nem ítéltek el, akkor sem, ha 14 éves gyerekeket vert össze, akkor sem, ha 18 éves fiatalokat akasztatott fel, egyetlen ember nem felelt az ország kirablásáért, tönkretételéért, az egyházak felszámolásáért, tömegek kínzásáért, jogfosztásáért, de a rendszerváltás elsikkasztásáért semmiért sem.

Ebben az országban, ahol gyermekmolesztáló pedofilok egy év felfüggesztett büntetést, de még kegyetlen gyilkosok is csak pár évet kapnak.

Éljen a magyar szabadság, harsogtuk március 15-én, majd másnap Budaházy György 17 év fegyházat kapott. A semmiért. Haj Rákóczi, haj Bercsényi, Wesselényi és mindenki, aki az évszázadok alatt a magyar nemzetért adta a szabadságát, életét. Hunyadi Lászlót éppen 565 évvel ezelőtt március 16-án fejezték le. Hát nem változik semmi?

Ha valamiért el fog bukni Európa, akkor azért, mert legjobbjait mindig kriminalizálja, üldözi és börtönbe csukja. Ezúton szeretném megköszönni a családok nevében a drámai ítélet óta felénk áradó szeretetet, a sok együttérző megnyilvánulást, telefonhívást, üzenetet, a bátorító szavakat a kiállást, az anyagi támogatást mindenkinek, aki most és aki az ezt megelőző évtizedben is mellénk állt és bátorított, együtt sírt és együtt nevetett velünk. Azoknak is, akik minden tüntetésen ott voltak, de már nincsenek közöttünk. Nem adjuk fel. A magunk eszközeivel küzdeni fogunk a bíróságon tovább, minden fórumon, miden pillanatban, minden lélegzetvétellel azért, hogy ez a gyalázatos igazságtalanság megszűnjön.

Mindenekelőtt az Úristen segítségét kérjük!!!

- Budaházy Edda -

A bejegyzés trackback címe:

https://eszmeletlen.blog.hu/api/trackback/id/tr8717831999

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása