Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

9/11 ROTHSCHILD RECEPT és TERROR MINDHALÁLIG!?

AlternatíWalóság

AlternatíWalóság

MIT ÉRDEMEL a MAGYAR HOLOKAUSZT (EBRD DIKTÁTUM!!!) ALÁÍRÓJA!?

2022. június 22. - Babylon777

…most, hogy beköszöntött a nyári napforduló és élesedik a Fenevad (Rothschild és lakájai!!!) 2022. 06. 24 (666!!!) megtévesztőinek akarata a nyáj felett, szólok.

OKVETLEN ŐSZINTE VÁLASZT VÁRUNK a VILÁGRASZÓLÓ ún. GIBRALTÁR-PRECEDENSRE!!!...- a PEDO-FIDESZ ÖSSZES KORRUPT ESZEMENTJÉTŐL ÉPPEN ÚGY, MINT az ELLENZÉK RÖHÖGŐ-MAJMAITÓL, AKIK ÖNJELÖLT VIROLÓGUSOKKÉNT RACCSOLNAK/6NAK (EDDIG FELELŐSSÉGRE VONÁS NÉLKÜL!!!) PÁRT-PROPAGANDA ANYAGOT a COVID-KÁROSULTAK és MÁS MEGVEZETETT OLTAKOZÁSBA KERGETETT EMBER KÉPÉBE!!!

"GIBRALTÁR: A teljes lakosság be van oltva, mégis drasztikusan nő az esetszám 2021. november 16." Az egészségügyi vészhelyzet híveinek, azoknak, akik még mindig csak azt ismételgetik, hogy “háborúban állunk” a vírussal, választaniuk kell. Nem támogathatnak továbbra is két teljesen összeegyeztethetetlen elméletet. Ha a vakcinák jelentik az egyetlen és végleges megoldást a problémára, ahogyan azt sokan állítják, és a lakosság bizonyos csoportjait kellőképpen megvédik a fertőzéstől, akkor nem indokolt a bezárás, a korlátozás. Ha ezzel szemben továbbra is a korlátozások szükségességére hivatkoznak, mert attól tartanak, hogy a téli hónapokban drámai lesz az állapot a kórházakban, akkor el kell ismerniük, hogy a vakcinák nem megfelelőek, hanem csak egy eszköz a sok között. Ekkor viszont nem indokolt a polgárokra gyakorolt brutális nyomás vagy zsarolás az oltás beadatására. Csak egy válasz van, nem lehet egyszerre A és B is. ...közben szeretett hazánkban is felpörgött a VAKCIONISTÁK ISTENTELEN TERRORJA!!! Mi kell még?!...- 2021. november 29. Magyarország: oltókampány 1 erőszakos pedofil bűnözővel!!! "Minden eszközt be fogunk vetni ahhoz, hogy január végéig a már beoltottak 70 százaléka a harmadik oltást is megkapja" Ezt merészelte belehányni az arcunkba a logopédusok rémálma, a tündéri kis kéjnőt-kivégeztető felbujtó!!! …de még ezt is képes volt fokozni ez a ferde orrú kobold „a negyedik járványhullám a beoltatlanok miatt van” mondata tömegbe vetésével. Igen. Ez az a mindig másokat hibáztató arrogáns "paraszt-gyerek", akit "valamiért" orrvérzésig, de nagyon fedez a Pedo-Fidesz!!! Pedig, ha nem vetik ki és/vagy határolódnak el ettől a gátlástalan nyomoronctól, akkor a narancs-demokratáknak vége van!!!...- oltottan és oltatlanul egyaránt!!!

A KORRUPCIÓ PESTISE!!! Dr. Judy Mikovits, korunk egyik legjelentősebb kutatója. Több évtizedes munkájával megváltoztatta a HIV-AIDS kezelését, milliók életét mentve meg, köztük a kosárlabdázó, Magic Johnsonét. Az emberiséget fenyegető egyik legnagyobb veszélyre is ráirányította a figyelmet: a lappangó retrovírus okozta betegségek terén áttörő eredményeket ért el. Pályája töretlenül ívelt a Nobel díj irányába, de amikor az okokat kutatva eljutott a védőoltásokig, az élete egy csapásra megváltozott. Mintha egy akció-thriller film kellős közepébe került volna, csak itt semmi nem a képzelet műve volt, hanem maga a valóság. Mindenféle indok nélkül letartóztatták, irodáját zárolták, kutatásait lefoglalták, állásából kirúgták. • Kik és miért tették tönkre Dr. Judy Mikovits pályafutását? • Mi köze a védőoltásoknak az autizmushoz, a különböző daganatos betegségekhez, illetve az Alzheimer-kórhoz? • Milyen fenyegető veszélyt hallgatnak el ma is a védőoltásokkal kapcsolatban? • Milyen pénzek és érdekek állnak a mindenkori oltáslobbi mögött? Ez a könyv még számtalan érdekes kérdésre ad választ, amely nemcsak a hiteltelen tudományról rántja le a leplet, de a legújabb kutatásokat ismertetve megértjük az immunrendszerünk működését, és azt is, hogy mivel védhetjük még hatásosabban az egészségünket. Az Amerikai Egyesült Államokban egy év alatt 100 000 példányban megjelent eme könyv előszavát Robert F. Kennedy Jr., a volt amerikai elnök, John F. Kennedy unokaöccse írta. * „Korunk egyik legnagyobb problémája, hogy a tudományos közösség egyre inkább elveszíti a közvélemény bizalmát a kormányzati és vállalati érdekekkel való korrupt összefonódása miatt. Dr. Judy Mikovits és Kent Heckenlively mélyen behatol ezekbe a korrupt szférákba, amelyek elrejtik a tudományos igazságokat a nyilvánosság elől, ha azok ellentétesek a gazdasági érdekekkel...” (Dr. Luc Montagnier, 2008-as Nobel-díjas a HIV retrovírus izolálásáért...) https://www.magyarmenedek.com/products/17381/A_korrupcio_pestise_-_Dr__Judy_Mikovits_-_Kent_Heckenlively__JD.htm https://magyarokmegertesbenaszegenyebbekert.wordpress.com/2021/11/20/gibraltar-a-teljes-lakossag-be-van-oltva-megis-drasztikusan-no-az-esetszam2021-november-16/ Amit a röhögő óriásmajmok és pribékjei (Lauder, Rothschild stb.) és uzsorás kasztja megenged magának 1 állítólagos diktatúrában az azért igen merész...- feltéve, ha és amennyiben erről (…a változatosság kedvéért!) igazat ajvékoltak a köztudatba... Viszont, ha ebben a történetben sem az igazat és valóst artikulálták az őket el és jól tartó magyar adófizetők arcába, akkor időszerű lenne példát statuálni az efféle test és nemzetidegen júdásokkal, ahogyan ők tették anno Jó Istenünk fényfiával Körosztású Jelzéssel, azaz Jézus Krisztussal! …mert minő meglepő még a neve is magyarul van!!!

Szerrel és tettel: PáLoS TReND

Ui: Amennyiben (D)Rogán Antal nem lesz felelősségre vonva Horváth Nancy kivégeztetéséért, akkor a politikus bűnözők jelenlegi látszatvilága és az ún. magyarországi „demokrácia” pillanatokon belül temeti maga alá a Fenevad kiszolgálóit!!!

A bejegyzés trackback címe:

https://eszmeletlen.blog.hu/api/trackback/id/tr1417864257

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása