Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

9/11 ROTHSCHILD RECEPT és TERROR MINDHALÁLIG!?

AlternatíWalóság

AlternatíWalóság

BUZIHIMLŐ DARWIN MAJMOKNAK!!!

2022. június 26. - Babylon777

A ROTHSCHILD-CSICSKÁNAK SEMMI SEM DRÁGA, HOGY MEGŐRIZHESSE HELYTARTÓI SZEREPÉT: MAGYARMATON!!! A WHO egészségügyi vészhelyzetet hirdethet, akár az államok hozzájárulása nélkül!!!

Tömeggyilkosok kora!!! Meddig gyilkolhatják még az embereket? Így tervezték meg a majomhimlő járványt. Ki tudta volna megjósolni a majomhimlőjárvány kitörését? Ó, várjunk csak...

A 2021-es müncheni biztonsági konferenciával közösen kidolgozott majomhimlő-forgatókönyvet az év végén mutatták be. Ha megnézzük a prezentációt, egyértelműen van egy terv. Ez hasonló ahhoz, ami a 2019 októberében bekövetkezett 201-es eseménnyel történt, amelyet a 2020 márciusában indított világjárvány próbájára használtak.

MI KELL MÉG, HOGY FELESZMÉLJENEK a MÁR AKTIVÁLT FEHÉRJEHALMAZOK is, HOGY SOHA NEM LESZ VÉGE a NÉPEK VAKCINÁZÁSÁNAK és ELSZEGÉNYÍTÉSÉNEK?!

https://www.bitchute.com/video/vWHD6OcaIdG5/

Eleve, hogy lehettek akkora marhák hívő emberek százmilliói, hogy nem bíztak/nak a saját isteni immunrendszerükben?! …és inkább magukba fogadták/ják a Júdás faj kígyójának mérgét!!!...- mintsem, hogy a belső kis-hangjukra hallgattak volna!!!

2022. 01. 13-án végleg beismerte a magyarországi kormány, hogy amit korábban hangoztatott, hogy az oltás megvéd a vírustól, a megfertőződéstől, emlékszünk ugyebár, Orbán Viktor szerint az egy golyóálló mellény, ez nem igaz!!! Ugyanis Gulyás Gergely a kormányinfón bejelentette, ez év február 15-től a védettségi igazolvány átminősül oltottsági igazolvánnyá. Mit jelent mindez? FELGYORSÍTOTT ŐRANGYAL-LEVÁLASZTÁST és NÉPIRTÁST “DÍSZCSOMAGOLÁSBAN”!!! …a gyerekeket zsigerből közjószágnak tekintik ezért is oltatják mindenáron őket ROTHSCHILD BÁB-KORMÁNYAI az mRNS-sel!!!

„A német cikkben Karikót emlegetve megjegyzik, hogy 1985-ben ment családostul „kutatni” az USA-ba. 2005-ben Drew Weissman (Fehérember) társaságában csinálják meg az első működő mRNS-t. Elon Musk erre azt mondta: „Ezzel a technológiával az ember pillangóvá is változhat.” A cikk lényege, hogy „titkos” ember kísérleteket végeznek és az mRNS-el kezeltek, már nem emberek.

Talán ezért is propagálják annyira a sportot és ezért dobja föl annyi élsportoló a pacskert, vagy viseli meg őket jobban, mert kombinált „cuccot” kapnak. „Szuper-embereket” tenyésztenek teljesen „hivatalosan”. Ugyan mit szól ehhő’ Isten?

A vallási vezetők erősen hallgatóznak és szájzáruk van. Ide már Isten is kevés lehet, max. ministrálhat.

A megküldött Henry Dunant írásokban körvonalazódott, hogy már az 1800-as évekre a jezsuiták „leuralták” az „egyházakat” és a vatikáni jezsuita pápa valójában Párizsban székel. Emlékszel a Da Vinci kódra, Mária „menekülésére” a frank földre és a „szent grál” - sangui real (valódi vérvonal) történetére, a liliomra…, mint Jézus vérvonalának „francia” verziójára? Petőfi János vitéze is őket mentette a „móroktól” vagy „moréktól”. Ámoréktól. Talán a „Nagy Francia Forradalom” jákob-inus diktatúra és az internacionálé most újra lesz hangolva. Az bizonyosnak tűnik, hogy az izraelitákat „mind” ide deportálják. Kísérleti alanyok lesznek, csak másképpen. Ezt azért „teszik” meg, mert biztonságba kell helyezni őket, s amikor ez meg van, elkezdik a „takarítást” Európa-szerte.”

Mindeközben Orbán Rothschild-csicska kormánya tovább oltatja és mérgezi drága gyerekeinket!!!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://eszmeletlen.blog.hu/api/trackback/id/tr317867463

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása