Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

9/11 ROTHSCHILD RECEPT és TERROR MINDHALÁLIG!?

AlternatíWalóság

AlternatíWalóság

ADOLF HITLER ROTHSCILD-ZSIDÓKÉNT VOLT NÁCI!!!

2022. május 08. - Babylon777

1 HOLO-BÍRÓ BÖRTÖNBÜNTETÉSRE ÍTÉLTE az ŐSZINTE ARANYASSZONYT: URSULA HAVERBECKET!!!

SZÉGYEN és GYALÁZAT, HOGY a NÁCI NÉMETEK MÉG MINDIG MEGFELELÉSI KÉNYSZERBEN SZENVEDNEK a "SOHAKINAMIRTOTTAK" ÁLTAL TERRORIZÁLT MÁR NEVÉBEN SEM LÉTEZŐ ún. "NÉMETORSZÁGBAN"!!!
Lavrov szerint Hitler ereiben is csörgedezett zsidó vér - a népirtó izraeli kormánytagok persze dühödten tiltakoztak!!! Meg különben is, a legnagyobb antiszemiták, azok zsidók. Legjobb példa erre az, hogy USRAHELL GYARMATA az ún. EU országai szemet hunynak a NÁCI UKRÁN-ZSIDÓK HÁBORÚS BŰNTETTEI, valamint a Donyec-medencei városok és települések tömeges, civilek halálát okozó ágyúzása és ÖNMERÉNYLETEI felett!!!
KI NE GYŰLÖLNÉ EZEKET az ISTENGYILKOS és ALATTOMOS VÉGLÉNYEKET!? Egy berlini bíróság 12 hónap börtönbüntetésre merészelte ítélni a 93 éves német nemzetiszocialista Aranyasszonyt, mert „tagadta, hogy a holokauszt idején szisztematikusan gyilkolták a zsidókat”!!!
A berlini tartományi bíróság elutasította a zsidó-liberális sajtóban „náci nagymamaként” gúnyolt, világszerte híres német hazafi Ursula Haverbeck fellebbezését az ún. „zsidó-holokauszttagadás” miatt 2017-ben és 2020-ban hozott két ítélet ellen. A bírák úgy döntöttek, hogy az ítéletet nem lehet felfüggeszteni, mert Haverbeck a fellebbviteli tárgyalások során nem mutatott megbánást vagy a nézetei megváltoztatásának jeleit (GERINCES EMBEREK ÁLTALÁBAN IGAZAT BESZÉLNEK és AZT ÉLETÜK ÁRÁN is FENNTARTJÁK!!!)!!! A tündéri és igazmondásairól híres Ursula Haverbeck többször is kijelentette, hogy „az auschwitzi tábor csak egy munkatábor volt”, ezért többször elítélték a cion-liberális génhulladékok, és annak ellenére sem kegyelmeztek meg neki az átkozott bírák, hogy már jócskán elmúlt 90 éves is. Korábban többször is pénzbüntetést kapott és legalább 30 hónapot ült hasonló kijelentések miatt. Jó hír, hogy a most pénteki ítélet ellen még lehet fellebbezni!!!
A német (és egyébként a magyarországi) törvények értelmében börtönbüntetés terhe mellett tilos megkérdőjelezni a nemzetiszocialista Nagynémet Birodalom számlájára írt állítólagos népirtást, ami ún. „zsidó-holokauszt” néven lett a köztudatba erőltetve!!!
Az ún. „zsidó-holokauszttagadás” és a lakosság egyes csoportjai elleni „gyűlöletkeltés más formái” az amerikaiak által 1945 óta megszállva tartott Német Szövetségi Köztársaságban akár öt év börtönbüntetéssel is sújthatók, és a nemzetiszocialista szimbólumok (az összes, amit az NSDAP vagy intézményei használtak és ezeknek módosításai is) mellett például testmozdulatok (karlendítés és más kézjelek különböző formái), a germán népek ősi rúnaírásának nagy része, de például még a német himnusz első versszaka is (Deutschland über alles), vagy például tavaly óta már a bismarcki második Német Birodalom pre-nemzetiszocialista zászlaja is tiltott.

HÁBORÚS VESZÉLYBEN MAGYARORSZÁG!!!

HÁBORÚS VESZÉLYBEN MAGYARORSZÁG!!!...- MIVEL a 40 "RAMSTEINI" VADORZÓK EGYIKE, AKIK UKRAJNA TOVÁBBI FELFEGYVERZÉSÉT AKARJÁK!!!

UKRAJNÁBAN is a ZSIDÓ-NÁCIK ÖLETIK HALOMBA az EMBEREKET!!!...- MIKÖZBEN a MAGYARORSZÁGI BÉKE PROPAGANDA ELLENÉBEN TÁMOGATJUK ENNEK a TETVES és MESTERSÉGES KIBUCNAK a PARÁDÉJÁT OROSZORSZÁGGAL SZEMBEN!!!

Mint arról már korábban hírt adtunk, a németországi Ramstein amerikai támaszponton alakuló ülést tartott egy nemzetközi konzultációs fórum, amelyen több mint 40 ország vett részt, hogy még több fegyverrel segítsék az ukránok harcát. A tanácskozáson Lloyd Austin amerikai védelmi miniszter bejelentette, hogy a csoport képviselői ezentúl havi rendszerességgel tartanak értekezletet arról, miként segíthetik fegyverekkel, katonai felszereléssel az orosz inváziós erők ellen védekező ukrán hadsereget. Austin szerint most megkettőzött erővel kell törekedni az ukrán csapatok jelentősen megnövekedett fegyverzet- és lőszerszükségletének kielégítésére. A Magyarországi Talmudista Iroda híreiből azonban a felcsúti hazudozó kicenzúráztatta, hogy a ramsteini tanácskozáson Magyarország is aktívan részt vett!!!

Kissé elferdítve a bölcs magyar közmondást: madarat tolláról, embert tanácsadójáról... Az ukrán elnök legfontosabb tanácsadója, a zűrzavaros múltú grúz-zsidó-ukrán származású Alekszej Aresztovics bevallotta, hogy Ukrajna egy hatalmas hazugság, de „annyit és akkor kell hazudni, amennnyit és amikor csak lehetséges, különben baj lesz Ukrajnában, hiszen a hazugság és félretájékoztatás már Ukrajna nemzeti eszméjévé vált”. (Nomen is omen: „Aresztovics” a szláv nyelveken „letartózandónak” fordítható.)

A FORDÍTOTT PSZICHOLÓGIA TIPIKUS PÉLDÁJA, AMIKOR KLICSKO a CIONISTA ÜGYNÖK AZON TÚL, HOGY AKTÍV RÉSZESE is VOLT a ZSIDÓ SZÍNHÁZASDINAK EL is SZÓLJA MAGÁT 9/11-es ÖNMERÉNYLETÜKRŐL NAGYNYILVÁNOSSÁG ELŐTT!!! „Tényleg… szerinted ki csinálhatta? Ki támadt meg kit? Talán magunkat támadtuk meg? Lemészároltuk volna saját embereinket, hogy megmutassuk a világnak, mást hibáztatva? Bucha egyértelmű üzenet volt az orosz elnöktől, mi, ukránok pedig már több mint 50 napja áldozatai vagyunk agressziójának. Ha valaki félrenéz, és úgy tesz, mintha nem látna semmit, ő maga passzív harcoló fél lesz, és vér tapad a kezére. ”

AMI UKRÁNUTÁLATUNKAT MÉGJOBBAN MEGERŐSÍTI!!!...- az az, hogy amíg az ukrán hadsereg "haldoklik" a fegyverek és lőszerek hiánya miatt, a Védelmi Minisztérium tisztviselői „többlet” leple alatt eladják a nyugatról becsempészett fegyvereket és lőszereket afrikai országoknak, ám ez egy cseppet sem zavarja a kijevi zsidó vezetést és az olyan ostoba női vezetőket, mint "FONDORLATOS" URSULA!!!

"Készek vagyunk akár Moszkváig is elmenni, csak hogy megöljük Putyint" hangoztatja az álszent Mikita; - miközben tudja, hogy az EGÉSZ UKRÁN HÁBORÚSDIT USRAHELLNEK és a ROTHSCHILD URALTA BANKÁR KASZTNAK KÖSZÖNHETIK!!! Az meg, hogy a fajfertőzött Európai KIBUC BIZOTTSÁG hivatalos értesítést küldött Magyarországnak arról, hogy elindítja az európai uniós források folyósítását a jogállamisághoz kötő úgynevezett feltételességi mechanizmust - nem egyéb a kerge tyúk (Ursula von der Leyen) részéről, mint kétségbeesett rikács Soros apu parancsára!!! SZÁNALMAS BANKÁR-LAKÁJ a TÖBBI GÉN-NYOMORULTTAL EGYÜTT!!!

Varga Judit: Brüsszel ne kövesse el ugyanazt a hibát, amit a magyar baloldal!

A miniszter a bejegyzésében arra emlékeztette a bizottságot, hogy az eljárás elindításának vannak feltételei: szavaznia kell róla a biztosok kollégiumának és erről hivatalos értesítést kell kapnia a magyar kormánynak. "Tudomásunk szerint azonban eddig egyik sem történt meg" - jegyezte meg. Varga Judit hangsúlyozta: a magyar kormány politikai nyilatkozatokkal nem foglalkozik, és várja a konkrétumokat tartalmazó hivatalos értesítést. "Ha lesz ilyen, arra természetesen válaszolni fogunk" - írta, hozzátéve: "továbbá óva intenénk Brüsszelt attól, hogy felüljön a magyar baloldal hullámvasútjára".

Új interkontinentális ballisztikus rakétát teszteltek az oroszok, hogy észbekaphassanak az USA bérenc terroristák!!! - Putyin szerényen csak annyit mondott, hogy hátha ezek az intelligens rakéták elgondolkodtatják az ostoba fenyegetőzőket és amerikai barát zsidó összeesküvőket is!!!

"A világon nincsenek és még sokáig nem is lesznek analógjai. Ez a valóban egyedülálló fegyver erősíteni fogja fegyveres erőink harci potenciálját, megbízhatóan biztosítja Oroszország biztonságát a külső fenyegetésekkel szemben, és elgondolkodtatja azokat, akik a féktelen és agresszív retorika hevében megpróbálják fenyegetni hazánkat" - hangoztatta. Putyin szerint a Szarmatot kizárólag orosz gyártmányú egységekből és alkatrészekből építették meg, ami leegyszerűsíti a belföldi sorozatgyártását, és felgyorsítja a rendszerbe állítását.

USRAHELL CIONISTA SZERVEI az NSA és a CIA ROBBANTOTTÁK KI az UKRÁN TESTVÉRHÁBORÚT is!!!

USRAHELL CIONISTA SZERVEI az NSA és a CIA ROBBANTOTTÁK KI az UKRÁN TESTVÉRHÁBORÚT is!!!

Az USA a VILÁG ELSŐSZÁMÚ TERRORISTA HONRABLÓ BIRODALMA, AMI az ŐSHONOS INDIÁNOK 100 MILLIÓS HOLOKAUSZTJA ÁRÁN LETT ÖSSZETÁKOLVA 1 CIONISTA RÉMÁLLAMMÁ!!!

Arnab Goswami, a Republic TV műsorvezetője: „Amerika nincs abban a helyzetben, hogy úgy tegyen, mintha a demokrácia és az emberi jogok egyedüli védelmezője lenne, hiszen ő maga a legszörnyűbb bűnös sok atrocitásban. ">

https://t.me/oper_goblin/12851 Az Ukrajnában működtetett amerikai biológiai laboratóriumok tevékenységét körülvevő hangos botrány nap mint nap egyre növekszik. Néhány nappal ezelőtt Igor Kirillov, az orosz fegyveres erők sugárzás -, vegyi- és biológiai védelmi csapatainak vezetője új dokumentumokat mutatott be. Ezek szerint az orosz különleges művelet kezdete óta az amerikaiak sürgősen próbálják „exportálni más országokba” a veszélyes mintákat és bioanyagokat Ukrajnából.

A napokban Joe Biden visszatért európai körútjáról a Fehér Házba. Az elnök négy napig nem volt otthon. Az utazás során egy szót sem szólt az ukrajnai biolaborokról, amelyeket fia is szponzorált. A közvélemény-kutatások azt mutatják, hogy a Joe Bidenre szavazó szavazók fele soha nem is hallott Hunter Biden laptopjáról, ahol a kompromittáló információk voltak. Ma ezen szavazók 10%-a azt mondta, hogy nem szavazott volna soha Joe Bidenre, ha mindent tudtak volna a választások előtt az ukrajnai laboratóriumokról. A választáson a különbség Biden és Trump között kevesebb mint 5% volt, beleértve a nyilvánvaló választási csalásokat is. div class="separator" style="clear: both;">

"A Hunter Biden laptopjáról származó e-mailek azt mutatják, hogy több millió dollár értékű támogatást biztosított a Metabiota kutatóintézet számára, amely szerződésben áll az Egyesült Államok Védelmi Minisztériumával. És, bár a Metabiota állítólag orvosi kutatásokkal foglalkozik, alelnöke 2014-ben levelet küldött Hunternek, amelyben leírta, hogyan tudják "érvényesíteni Ukrajna kulturális és gazdasági függetlenségét Oroszországtól. Kissé szokatlan cél egy biotechnológiai vállalat számára" - írja a Daily Mail. Ma már több tucat bizonyíték, és sok levél áll az újságok rendelkezésére. A újságírók megjegyzik, hogy Hunter Biden volt az, aki sokat segített a Metabiotának laboratóriumok építésében az orosz határtól néhány száz kilométerre – veszélyes kórokozókkal végzett kísérletek elvégzésében. Két év alatt a vállalat 20 millió dollár értékű szerződést kapott az Egyesült Államok Védelmi Minisztériumától. A jelenlegi amerikai elnök fia maga is több százezer dollárt fektetett bele a “halálos projektbe”. A saját pénzalapján keresztül utalt, amelyet John Kerry volt amerikai külügyminiszter mostohafiával együtt hozott létre. "Most gyorsan próbálják eltüntetni a nyomaikat Ukrajnában. John Kerry, Joe Biden és Nancy Pelosi fiai is részt vesznek ezekben a projektekben. Manipulációikkal próbálják elfedni a biológiai fegyverek gyártására szolgáló létesítmények létezésének nyomait, amelyeket az Egyesült Államok finanszírozott. Az ukrán népet használták és használják ma is kisérleti nyúl gyanánt. Ébresztő, emberek!"- írja Laura Logan újságíró.

Még a háború előtt a nyugati sajtó korrektebb fele így ábrázolta a tényeket az ukrajnai eseményekről: "Üdvözöljük Ukrajnában – Európa legkorruptabb országában. Ismeretes, hogy Ukrajna elnöke (Zelenszkij) egyre jobban elmélyíti az együttműködést az ultrajobboldallal. Tudjuk, hogy Ukrajna tele van nácikkal, tömeges a korrupció az országban, és szörnyen kaotikus minden ott. És most hirtelen az USA hősként tekint a kijevi kormányra” – írták egyes nyugati honlapok. Az ENSZ ma is úgy tesz, mintha nem látná, hogy az ukrán hadsereg és a nemzetbiztonsági erők hogyan rejtenek el támadó fegyvereket a lakóépületek udvarán, egyúttal élő pajzsként használva a civileket. Az Egyesült Államok annyira politizálta az ENSZ globális platformját, hogy megengedheti magának, hogy Oroszországnak az ENSZ Biztonsági Tanácsából való kizárásáról beszéljen. Közvetlenül Európába történt utazása előtt Biden amerikai elnök apokaliptikus képet festett a világról: "Most van az az idő, amikor minden megváltozik. És egy új világrend jön, és azt nekünk kell vezetnünk. Ehhez pedig egyesítenünk kell a szabad világ többi részét." Természetesen nem tegnap kezdte Washington átalakítani a világot. Madeleine Albright ezt tette 30 évvel ezelőtt. Ő volt az egyik, aki a 90-es évek elején átnyomta a Kongresszuson az Irak elleni súlyos szankciókat. Az ország élelem nélkül maradt, nem volt ivóvíz. A történelem első női államtitkára több ezer éhezésben és betegségben elhunyt gyermeket áldozott fel a “demokrácia megteremtésének oltárán”. Nem igazán siratta a Belgrádban megölt több ezer embert sem. “Én magam választottam ki Jugoszlávia bombázásának célpontjait” – büszkélkedett később Albright minden lehetséges fórumon...

Azért milyen durva, hogy az ukrajnai háború mögötti igazságról szóló videómat mindenféle vizsgálat után sem tudta törölni a YouTube, mert minden információ bizonyított, valós benne, ezért "árnyékba" helyezte. Csak pár kattintás után lehet megnézni, de még mindig ott van a videó, és minden cenzúra ellenére 617 ezer megtekintésnél jár, pedig iszonyú nyomás alatt van még a YouTube is bizonyos globalista körök által, mert valaki ki merte mondani az igazságot a disznófejű nagyurak undorító háborús propagandája helyett. Ártatlan emberek szenvedéseit használják fel arra, hogy az emberek érzelmeire hatva fokozzák a háborús őrjöngést. Az európaiak vére nem számít nekik, hiszen özönlik a pénz a disznófejűek zsebébe, és közben alakul(na) az új világrend. Erről szól a Covid és a háború is. - Toroczkai László -

HAJRÁ PUTYIN!!! GYŐZEDELMESKEDJ OROSZORSZÁG a CIONISTA MŰÁLLAM ELLEN!!!

HAJRÁ PUTYIN!!!

A VÉRBELI OROSZ PATRIÓTA EZZEL a KÜLÖNLEGES HADMŰVELETTEL VALÓJÁBAN a LIBSI-NÁCIKAT LIKVIDÁLJA a MŰÁLLAM TERÜLETÉN!!!

A "KOLLEKTÍV-NYUGAT": NÁCIBB a NÁCIKNÁL!!! Háborús propaganda egykor és ma: ugyanaz a hang, ugyanaz a kéz… A nevetségesen ostoba, végtelenül primitív és teljességgel hazug nyugati „narratíva” az „ukrán–orosz háborúról” a következő: Vlagyimir Putyin, az „orosz diktátor” megőrült, és egyszer csak – 22 év elnöki, kormányfői ténykedés után – úgy döntött, helyreállítja a régi Szovjetuniót. A lebutított és hamis történelemoktatás, a bugyuta hollywoodi filmek és a „közösségi médiák” agysorvasztó befolyásának hatására elbutított tömegek pedig minden további nélkül elhiszik a globális média eléjük varázsolt hamis „valóságát”. Nos, ha déja vu érzésük van egyeseknek – az értelmes, gondolkodó keveseknek –, akkor az teljesen érthető. Hiszen hasonlóképpen hamis „narratívák” harsogása közepette zajlott a Jugoszlávia elleni NATO-hadművelet, az iraki, az afganisztáni háború, a Líbia és Szíria elleni nyugati fellépés. (Az izraeli-palesztin konfliktus elképesztően egyoldalú és torz megjelenítéséről itt most szó se essék.) Ahogyan most Vlagyimir Putyint „őrült”, „megvadult”, „vérengző” zsarnoknak állítják be, ugyanúgy démonizálták azoknak az országoknak a vezetőit is, amelyeket a cionista irányítás alatt álló globális birodalom el akart foglalni, vagy szét akart rombolni. Nem mintha Szaddam Huszein vagy éppen Moamer Kadhadi nem lettek volna diktátorok: de hogy miért is jöttek létre ezek az egyeduralmi rendszerek (részben épp a Nyugat hódítási és bomlasztási törekvéseinek elhárítása miatt), milyen volt az élet ezekben az államokban, melyek voltak az ördögi színekben lefestett vezetőik tényleges cselekedetei és törekvései, milyen valóságos célok vezérelték a globális birodalom megnevezhetetlen urait, amikor lerohanták a szóban forgó országokat? Minderről persze alig lehetett szót ejteni a szabadságával büszkélkedő „demokratikus” nyugati világban.

MINDENÜTT EZEN a KEREK VILÁGON a SZOCIONISTA ZSIDÓ FELFORGATÓ SZERVEZETEK ROBBANTJÁK KI A HÁBORÚKAT!!! Nemzeti Alapítvány a Demokráciáért (National Endowment for Democracy, NED) alapítói a zsidó Allen Weinstein és Carl Gershman. A NED a maidani eseményekben is alaposan részt vett. Az orosz kormány és állami média a NED-et rendszeresen – és helyesen – ellenséges szervezetként jellemezte, majd 2015-ben azzal vádolták őket, hogy részük volt a maidani eseményekben, és „nemkívánatos” szervezetként az első „civil szervezet” volt, amit betiltottak az ún. „nemkívánatos szervezetekre” vonatkozó új törvény segítségével.

John J. Mearsheimer egy híres-hírhedt amerikai politológus, leginkább amióta a cionista lobbit Stephen Walt szerzőtársával közösen írt Az Izrael-lobbi és az USA-külpolitika című könyvével dokumentálta 2008-ban. Az ukrán-orosz kérdéshez szintén őszintén közelít, így írva egy 2014-es esszéjében: Az Egyesült Államoknak és szövetségeseinek fel kellene hagyniuk Ukrajna nyugatiasítására irányuló tervükkel, és ehelyett arra kellene törekedniük, hogy Ukrajnát semleges partvonallá tegyék a NATO és Oroszország között, hasonlóan Ausztria hidegháborús helyzetéhez. A nyugati vezetőknek el kellene ismerniük, hogy Ukrajna annyira fontos Putyinnak, hogy nem támogathatnak ott egy oroszellenes rezsimet. Ez nem azt jelentené, hogy egy jövőbeli ukrán kormánynak oroszbarátnak vagy NATO-ellenesnek kellene lennie. Éppen ellenkezőleg, a cél egy szuverén Ukrajna, amely nem tartozik sem az orosz, sem a nyugati táborba. [...] A Nyugatnak pedig jelentősen korlátoznia kellene a társadalomátalakítási törekvéseit Ukrajnán belül. Itt az ideje, hogy véget vessünk a nyugati támogatásnak egy újabb narancsos forradalomhoz. Mindazonáltal az amerikai és európai vezetőknek arra kellene bátorítaniuk Ukrajnát, hogy tartsa tiszteletben a kisebbségi jogokat, különösen az oroszul beszélők nyelvi jogait. És a magyarokét, tehetnénk hozzá, de velük senki sem foglalkozik ebben az egész történetben. Mearsheimer megjósolta, mi várható: Az Egyesült Államok és európai szövetségesei most választás előtt állnak Ukrajnával kapcsolatban. Folytathatják a jelenlegi politikájukat, ami tovább súlyosbítja az Oroszországgal való ellenségeskedést, és közben tönkreteszi Ukrajnát – ami egy olyan forgatókönyv, amelyből mindenki vesztesként kerülne ki. Vagy pedig sebességet válthatnak, és dolgozhatnak egy virágzó, de semleges Ukrajna megteremtésén, amely nem fenyegeti Oroszországot, és lehetővé teszi a Nyugat számára, hogy helyreállítsa Moszkvával való kapcsolatait. Ezzel a megközelítéssel minden fél nyerne. A nyolc évvel ezelőtti írása óta a jelenlegi háború kapcsán így vélekedik: „Az én érvelésem tehát a következő: Ukrajna számára az a stratégia, ami stratégiailag bölcs, hogy megszakítja szoros kapcsolatait a Nyugattal, különösen az Egyesült Államokkal, és megpróbál alkalmazkodni az oroszokhoz. Ha nem született volna döntés arról, hogy a NATO kelet felé mozduljon el, hogy Ukrajnát is bevonja, akkor a Krím félsziget és a Donbasz ma Ukrajnához tartozna, és nem lenne háború Ukrajnában.” Nem ő az egyetlen elemző, aki mindezt előre látta – nem egy nehéz jóslat, eleve. Például 1998-ban a híres diplomata George Kennan így vélekedett a NATO keleti nyomulása kapcsán: „Szerintem ez egy új hidegháború kezdete. Úgy gondolom, hogy az oroszok fokozatosan elég kedvezőtlenül fognak reagálni, és ez kihatással lesz a politikájukra. Szerintem ez egy tragikus hiba. Erre semmi ok nem volt. Senki sem fenyegetett senkit. Természetesen lesz egy rossz reakció Oroszország részéről, és akkor [a NATO bővítői] azt fogják mondani, hogy mi mindig is mondtuk, hogy az oroszok ilyenek – de ez egyszerűen tévedés.” Maga Joe Biden is hasonlóan látta ezt 1997-ben: szerinte Oroszország válasza „erőteljes és ellenséges” lesz, ha a NATO a balti államokig terjeszkedik. Az oroszok panaszkodtak már évtizedek óta, de a NATO csak bővült és közeledett feléjük. De nem csak a NATO-terjeszkedés, hanem Ukrajna többrétegű átformálása is folyamatban van már egy ideje, s ez több szinten is rendkívül károsan érinti az oroszokat, szerepet játszva a jelenlegi háborúban is.

Szergej Csemezov: a szankciók súlyosak, de Oroszország így is győzni fog Szergej Csemezov, a Rostec vezetője szerint az Oroszországgal szemben bevezetett szankciók meglehetősen súlyosak, azonban szerinte az országnak van tapasztalata már ilyen náci-trükkös helyzetekben!!! Az életünk nem lesz könnyű. A szankciók meglehetősen komolyak, de ha egy pillantást vetünk Oroszország történelmére, látni fogjuk, hogy Oroszország mindig is szankciókkal és ellenségekkel volt körülvéve, és még így is mindig győzött – mondta a vezető. Csemezov szerint Oroszország ezúttal is győzedelmeskedni fog a Sátán fattyak felett!!!

PUTYINNAK HÁLA!!!...- MOST ZAJLIK a CABAL és a HÁTTÉRHATALOM KIVÉGZÉSE!!! A Donyec-medence szakadár köztársaságai elleni átfogó ukrán támadást előzött és hiúsított meg az Ukrajna elleni orosz „különleges hadművelet”, jelentette ki szerdán Viktor Konasenkov vezérőrnagy, az orosz védelmi minisztérium szóvivője. A tábornok szerint állítását az ukrán nemzeti gárda titkos dokumentumai bizonyítják, amelyek az invázió során az orosz fegyveres erők birtokába jutottak. Konasenkov szerint egyelőre nem világos, hogy az Egyesült Államok és a NATO milyen mértékben vett részt az ukrán támadás tervezésében...?/ https://777media.hu/blog/fall-of-cabal-a-cabal-es-a-hatterhatalom-bukasa/

Igazságtartalma miatt törölgetik a filmet! A több, mint 15 millió megtekintésű, QAnon alapú, több 1000 munkaórával készült, tíz részből összeálló, mindösszesen 3 órás film, magyar felirattal! Mi a film célja? A holland kutató és író, Janet Ossebaard vezetésével és a QAnon hálózathoz tartozók közreműködésével készült, lényegretörő, összefüggéseket és tényeket felsorakoztató film a fekete kalapos háttérhatalom végét, a Cabal(isták) bukását szeretné elősegíteni. Fontos, hogy te is segíts, hogy minél több emberhez eljussanak ezek a leleplező információk. De miért is? Ugyanis a világmaffia elitjét jelentő Cabal tagjai, akik egyébként egy ősi valláshoz tartoznak, azon belül / ahelyett is kabbalisták, jelentős részben cionisták, valamint kapcsolatban vannak a szabadkőművességgel, azok egyúttal egy sajátos, luciferiánus szekta tagjai is.

A jelenlegi harcok tehát nem Oroszország bevonulásával kezdődtek, hanem már 8 éve tartanak, és többezernyi orosz áldozatot követeltek. Ez fontos, mert sokan máig értetlenül állnak ez előtt!!! Erre jó példa Anne-Laure Bonnel háborús tudósítónő esete egy francia televízióval. A CNEWS 2022. március 1-i adásában vendég volt a zsidó Bernard-Henri Lévy (BHL), aki amikor nem Izrael-párti aktivizmust folytat, Európa globalizálásán fáradozik, és már sok mindenben szerepet vállalt, köztük annak idején a maidani tüntetők ösztökélésében is. Ma is a kitalálható álláspontot képviseli.

Videón azonban bekapcsolódott pár percre Bonnel

, aki beolvasott a megmondóembereknek, rámutatva, hogy „ahol én vagyok most, ott az ukránok követik el a borzalmakat” – utalva a donbaszi régióra, ahol már egy ideje együtt él az orosz szakadárokkal, akikről 2016-ban dokumentumfilmet is leközölt. A műsorvezetők az oroszok inváziójáról akartak nyilván hallani, de Bonnel mást tartott fontosnak:

Pascal Praud: Donbaszban vagy, kérlek mondd el, mik az új hírek a terepen! Anne-Laure Bonnel: Persze, de ne feledjük, hogy mindez 2014-ben kezdődött Donbaszban. Az emberek itt fáradtak, sok a halálozás, a mészárlás. Az ukrán légierő bombázott 2014-ben, és mindez folytatódik, olyan falvakat, mint Gorlovka, ahol én is voltam az elmúlt pár napban, [BM-21] Grad bombákkal célozzák. Naponta vannak áldozatok és halálesetek, melyeket filmre veszek naponta, hogy számontartsam őket!!! Nincs politikai célom, egy hete beszélünk erről az ügyről, de ez már 8 éve tart, 13 ezer haláleset vol már, 13 ezer!!! Az emberek fáradtak, mind ukránoknak érzik magukat, és elképednek, hogy Európa csak most hall erről, miközben nekik ez a helyzet, a bombázás, a föld alatt élés, nehézfegyverek általi gyakori támadások, a mindennapi élet része 2014 óta!!! Praud: Közbevágok, mert sokan nem fogják érteni, amit mondasz, hiszen nem éltek ott Donbaszban évekig, mint te. Azt mondod – és ez meglepett –, hogy mindenki „ukránnak” érzi magát, de ugyanakkor, azt állítod, hogy az ukránok követik el a bombázásokat? Bonnel: Igen, teljes mértékben!!! Egy fontos dolog, amit sokan nem tudnak, hogy a donbaszi népesség, akik többnyire oroszul beszélnek, már 2014 óta célba vannak véve saját kijevi kormányuk által, ami bombázza őket!!! Igen, így van. Van erről mindenféle bizonyítékom, fotók, videók, amiket rögzítettem, és ezeket be tudom mutatni, amikor visszatérek Franciaországba. Ez tagadhatatlan. Praud: De ma, a bombázás, a rémségek, ezeket az oroszok követik el? Vagy az ukránok? Bonnel: Ahol én most vagyok, a rémségeket az ukránok követik el!!! Az oroszok mélyebben vannak az országban, de ami Donbaszt illeti, a frontvonalakon, az az ukrán hadseregtől jön. [...] Az ukrán kormány bombázta a saját lakosságát!!! A gyerekek hónapokig a föld alatt éltek. A film, amit készítettem 2015-ben, bizonyítja a mészárlásokat és emberiesség elleni bűntetteket. Óvatosan válogatom szavaim, és kérlek, hogy nézd meg! Két napja egy iskolában voltam, két tanárt kettévágtak. Felraktam a fotókat a Facebookra ezekről a babuskákról [nagymamákról]. Sajnos az idősebb és nyugdíjas réteg nem tudja elhagyni a térséget, és őket érinti a bombázás, a nehéztüzérség, a „gradok”, nem vagyok hadászati szakértő... Összességében, Donbaszban, ahol az emberek oroszul beszélnek, mostanáig bombázások folynak. Tegnap Donyeckben volt bombázás. Praud: És állításod szerint a bombázásokat mindet az ukrán kormány hajtja végre? Bonnel: Igen. [...] 13 ezer halott 2014 óta!!! Május 26, a kijevi ukrán kormány bombázta saját népességét. BHL, itt ez a fotó, látod? Két napja készítettem. Ez történik Donbaszban. Teljesen egyetértek, hogy a háborúnak véget kell vetni. Látod ezt a tanárt félbevágva? Ez az ukrán fegyveres erők tette!!! Folytatom és megmutatom, hogy néz ki a háború. Ezek menedékhelyek tegnapról. Megkérlek titeket, hogy nézzétek meg a Facebook oldalamat, ahol ezek a fotók vannak! BHL: Igen, igen, voltam Donbaszban, előtted voltam ott. Bonnel: Nem, nem! Nem voltál itt, ahol én!!! És mindez már 2014 óta tart!!! BHL: Mariupolból Luhanszkba mentem... Bonnel: És ne szakíts félbe!!! Nézd [képeket mutat]! Bátornak kell lenni, és el kell mondani az igazságot! Nézd! Praud: Megértem, amit mondasz, de bárki mondhatja... Bonnel: Akarod látni, mi történik Donbaszban? Itt van: halál halál után! A háború nem statisztika, hanem egy rakás halott. BHL: Szeretném, ha ez véget érne mielőbb. Bonnel: Tudom, hogy Franciaországban a média nem mutatja a háború valóságát, nekik mindez csak egy szám, de ezek emberek!!! BHL: Igazad van. Praud: Mindenki megértette az üzeneted, és megértem az érzelmeidet.

Láthatjuk, hogy az Ukrajnában 2014-ben puccsot végrehajtó erők átvették a hatalmat, és díszes választási eljárások segítségével megtartják azt, és elhagyták a konfliktus békés rendezésének útját. Nyolc éven keresztül, nyolc végtelen éven keresztül mindent megtettünk azért, hogy békés politikai eszközökkel rendezzük a helyzetet. Minden hiába volt. Ahogy az előző felszólalásomban is mondtam, nem lehet együttérzés nélkül nézni azt, ami ott történik. Lehetetlenné vált, hogy ezt elviseljük. Véget kellett vetnünk ennek a szörnyűségnek, annak a népirtásnak, ami az ott élő emberek millióit sújtja, akik Oroszországba, mindannyiunkba vetették reményeiket. Az ő törekvéseik, ezeknek az embereknek az érzései és fájdalma volt a fő mozgatórugója annak a döntésünknek, hogy elismerjük a donbaszi népköztársaságok függetlenségét. [...] az Oroszország és ezek az erők közötti leszámolás nem kerülhető el. Ez csak idő kérdése. Felkészülnek és várják a megfelelő pillanatot. Sőt, odáig mentek, hogy atomfegyverek megszerzésére törekszenek. Ezt nem fogjuk hagyni. Ennek a műveletnek az a célja, hogy megvédjük azokat az embereket, akiknek már nyolc éve a kijevi rezsim által elkövetett megaláztatást és népirtást kell elviselniük. [...] Nem az a tervünk, hogy elfoglaljuk az ukrán területet. Nem áll szándékunkban senkire semmit erőszakkal ráerőltetni.

Összenő, ami összetartozik! A filmből kiderül, hogy a világ vezetői nem is annyira titokban, pedofil kannibálok, ezzel is Lucifer, illetve a Sátán előtt tesznek véráldozatot, tápláló szenvedésenergia-szolgáltató „isten”tiszteletet – hiszen nekik „ő” az Isten és ezért az áldozatért kapnak cserébe világi csecsebecséket: pénzt, hatalmat, élvezetet és korlátlan bőséget (a világ maradéka kárára). Sokáig csak töredelmesen volt elérhető magyarul, most azonban mind a tíz rész magyar fordítása elkészült, az alábbi beágyazásban egyben is megtekinthető. A FILM TARTALOMJEGYZÉKE 1. HINGS THAT MAKE YOU GO HMMM (13min 20sec) Dolgok, amire azt mondod, “hmmm, érdekes”. Bevezető rész. 2. DOWN THE RABBIT HOLE (13min 20sec) Le a nyúl üregébe. A Q-jelenségről. Harc a világdominanciáért és a világ újrafelosztásáért, Árnyékkormány és Deep State. Az 1%, mely a világot uralja. Bankok, Rothschildok, Rockefellerek és bábjaik 3. THE “ALIEN” INVASION (16m36sec) Bevándorlási invázió. Migránskaraván, George Soros, NAMBLA, Antifa, Black Lives Matter, a világ destabilizálása. Donald Trump szerepe, célkitűzései, Fake News, emberkereskedelem, a Fal és gyermekkereskedelem az Elit számára. 4. CHILDLOVERS EVERYWHERE (16m29sec) Gyermekkereskedelem, pedofília, logók, amiket “gyermekvédelmi, adoptálási ügynökségek” használnak. Logók és üzenetek Disney rajzfilmekben és mozifilmekben, Hollywood-ban, az üzleti életben és a politikában. Haiti, mint a gyermek-kereskedelem szigete. A Clintonok és Trudeau szerepe … 5. PIZZAGATE, PEDOFÍLIA ÉS AZ ELIT. CLINTON, PODESTA, EPSTEIN BŰNSZERVEZET (19min 45sec) Ezt a videót törlik elsősorban !!! 6. MAJOR MEDIA MANIPULATION (17min 09sec) A legnagyobb média-manipuláció Gloria Vanderbilt kínzómedencéi, és CNN-riporter fia Anderson Cooper. Fake News, médiamanipuláció és propaganda. A CIA és a Project Mockingbird. A leleplező újságíró Udo Ulfkotte. A választás illúziója avagy a főáramú média becsapása. Hillary Clinton és a Demokrata Párt legnagyobb támogatói 7. rész WITCHES & WARLOCKS (23min 54sec) Marina Abramovic, Spirit Cooking, Chris Cornell, Chester Bennington, Tim Bergling (Avicii), Annabelle Neilson, Aaron Swartz, Kate Spade, Anthony Bourdain), the wrath of Hillary Clinton. A gonosz dicsőítése és a kannibalizmus normalizálása. A Sátán Egyháza, Moloch szobrai. A holland királyi család és a náci kapcsolat. A Gémkapocs Hadművelet. Bilderberg csoport. 8. rész BEYOND KINGS & QUEENS (19min 16sec) Királyok és királynők mögött – Az európai királyi családok ragadozói, az Elit és a Pizzagate. Adrenochrome. Az angol királyi család és kapcsolata Jeffrey Epstein-nel. A meztelen fiú, aki a Buckingham Palotából próbált elmenekülni. 50,000 meggyilkolt kanadai gyermek., a bizonyítékok. Gyermekáldozat a történelem bugyraiban és a vörös cipők története. Anthony Weiner életbiztosítása volt bizonyítékokkal teli laptopja, zsarolás és gyilkosság 9. rész DAWN OF A NEW WORLD ( 19min 55sec) Egy Új Világ hajnala – A Q-jelenség, Q-Anon, a Sárga Mellényesek. Lázadás és az emberek forradalma. Igazságkutatók és az Igazság-Mozgalom. A ‘piros pirula’ és a Deep State posványának lecsapolása. 80.000 vezérigazgató lemondása. Puccs és Trump meggyilkolási kísérlete. Baron Trump. Az Uranium One botrány. Zsarolás, gyilkosságok, pénzmosás. Az elmúlt évtizedek legnagyobb összeesküvése: az Obamagate 10. rész THE RETURN OF THE KING (18min 50sec) A király visszatérése.

Az ANTIKRISZTUS NEVE: ZELENSZKIJ!!!

UKRAINIAN HOAX: BUCSA=KATYN=TEMESVÁR!!!...- azaz az ANTIKRISZTUS NEVE: ZELENSZKIJ!!! A DEVIÁNS RIPACS KOHOLT VÁDAKKAL és HAMIS FILMEKKEL III. VILÁGHÁBORÚRA JÁTSZIK!!!

AZ ÁTKOZOTT CIONISTA ZSIDÓ (Volodimir Zelenszkij) MEGINT MAGYARORSZÁG MINISZTERELNÖKÉT PROVOKÁLTA!!! Most egy olyan emberhez fordulok, aki láthatóan nemcsak azt nem tudja, hogy mi zajlik Ukrajnában, de arról sincs fogalma, hogy mi folyik Európában. A magyar miniszterelnökhöz – mondta Volodimir Zelenszkij. Egész Európa azt szeretné, ha a háború véget érne, ha a harctér nem kerülne át Mariupolból Budapestre, vagy Harkivból Krakkóba, esetleg Csernyihivből Vilniusba. És ezzel a törekvéssel áll szemben a magyar kormány. Az ukrán nép támogatja a magyar népet (ja, a puccsista ukrajnai kormányzat is pl. KMKSZ-székházrobbantással, vereckeiemlékmű-felgyújtással, kiirtással fenyegetéssel vagy éppen nyelvtörvénnyel - a szerk.), hozzájuk hasonlóan értékeljük a békét és a szabadságot. A politikusok jönnek, mennek, de az igazság itt marad, írta meg a lap az ukrán elnök nyilatkozatát. NA, KINEK az ÉRDEKE VOLT a BUCSAI "MÉSZÁRLÁSOS SZÍNJÁTÉK"!? NANÁ, HOGY a NÁCI és NÉPIRTÓ UKRAJNÁNAK!!! ÉPPEN EZÉRT KELLETT az OROSZ KATONÁKAT AZZAL MEGVÁDOLNI, AMIT UKRAJNA NÁCI ZSOLDOSAI 8 ÉVE SZAKADATLAN ELKÖVETTEK az UKRAJNAI KISEBBSÉGEK ELLEN!!!
És én erről beszélek, az igazságról. Amikor Magyarországról akarok beszélni, akkor Magyarországról beszélek, ha egy másik országról, akkor arról. Én kimondom, amit gondolok, mert nincs szükségem arra, hogy elrejtsem a gondolataimat. Így amikor egy háborúról van szó, nem beszélek különleges katonai műveletről, és ha ez egész Európát fenyegeti, akkor kimondom, hogy ez a háború egész Európát fenyegeti. Ez az a fajta őszinteség, ami hiányzik Orbán úrból. Valahol elhagyhatta félúton Moszkva felé – mondta az ukránok zsidó elnöke. Forrás: https://kuruc.info/r/26/241851/
A BUCSAI ÖNSAJNÁLTATÓS ÖNMERÉNYLET PROPAGANDA PONTOSAN USRAHELL 9/11-es MINTÁJÁRA PRÓBÁLJA a VILÁG AGYHALOTTAIT SZÁNALOMRA és ADAKOZÁSRA BÍRNI!!! HÁLA a JÓ ISTENNEK az OROSZOK és a MAGYAROK TÖBBSÉGE is ÁTLÁT az UKRÁNOK ALJAS KISÉRLETEIN!!! NAGYON ÉSZNÉL KELL LENNÜNK, MERT a MŰÁLLAM CIONISTA ZSIDÓ FELFORGATÓI MINDENT MEGTESZNEK, HOGY VILÁGÉGÉSBE KÉNYSZERÍTSÉK EURÓPA KÉNYSZERES és NÁCI VÉRSZOMJAS FENEVADJAIT URSULA VON DER LEYENNEL az ÉLEN!!! A Kijev melletti Bucsa utcáján heverő holttestekről készült sokkoló képek valóban háborús bűncselekmények rémképét idézik, de a fotók önmagukban ritkán számítanak döntő bizonyítéknak az ilyen esetekben - vélekedik Philip Grant nemzetközi jogi szakértő, a Trial civilszervezet vezetője az AFP francia hírügynökségnek.
Volodimir Zelenszkij ukrániai zsidó lázító az orosz-ukrán háború korábbi szakaszában azt terjesztette: az orosz hadsereg mobilkrematóriumokban égeti el a nagyszámú elesett orosz katonát, hogy ne kelljen elszámolni velük a hozzátartozóknak… Most meg a furcsamód még életben levő, tehát el nem égetett orosz katonákhoz szólt a Telegram közvetítette beszédében. A Zelenszkij-üzenet lényege: ha az orosz katonák leteszik a fegyvert, van esélyük az életben maradásra...
Tudja a zsidó, mivel járna - épp azért akarja kironnantani a III-ik VILÁGHÁBORÚT!!! Jens Stoltenberg hangsúlyozta, a [Kijev által naponta követelt] repüléstilalmi zóna az orosz légvédelmi rendszer határozott támadását, az orosz harci gépek lelövését jelentené Oroszország, Fehéroroszország és Ukrajna területén. Ez teljes értékű háború kitörését jelentené Oroszország és a NATO között, ami még több halált, szenvedést és pusztítást okozna.
Kreml: Putyin dönti el, meddig tart a "nácitlanítás"?!
A Kigyó-szigetet 13 ukrán védte, amikor egy orosz hadihajó megérkezett a kis Fekete-tengeri szigethez. A hajóról felszólították az őröket, hogy adják meg magukat, különben tüzet nyitnak. Az ukránok egy kis idő után egyértelmű választ adtak: "Русский корабль, иди нах@й"
Az oroszok ezt követően elfoglalták a szigetet, és az összes ukránt megölték. Az áldozatokat Volodimir Zelenszkij ukrán elnök is méltatta a bátorságuk miatt, és elmondta, hogy posztumusz kitüntetésben részesíti majd őket.
Putyin soha nem látott következményeket ígért a konfliktusba beavatkozóknak Egy fontos rész, ami kimaradt a Putyin-beszédet idéző MTI-hírből: Aki megpróbál velünk ütközni, és még inkább megpróbál veszélyt jelenteni országunkra, népünkre, annak tudnia kell, hogy Oroszország válasza azonnali lesz, és olyan következményekkel jár, amilyeneket még soha nem tapasztaltak a történelmükben. Minden vonatkozó döntés megszületett. Remélem, meghallottak.
Ukrajnában sosem volt hagyománya az államiságnak – szögezte le Putyin a beszédében, amelyben arról is szólt, hogy szerinte az országot Lenin hozta létre. Bár az állami hírtelevízió elismeri, hogy szerintük van valami olyasmi, hogy Ukrajna, a magyarázat szerint az északi területek cári ajándékok, a Krím Nyikita Hruscsov szovjet főtitkár ajándéka, a nyugati területek, köztük Kárpátalja Joszif Sztálin kedveskedése, a keleti és déli területek pedig Lenin nagylelkűségéből kerültek Ukrajnához.
A román légierő két, NATO-parancsnokság alatt álló F-16-os járőrgépét 6 óra 15 perckor riasztották, hogy tisztázza a román légtér felé észak felől engedély nélkül közeledő repülőgép helyzetét. A gépet a nemzetközi eljárásoknak megfelelően azonosították, elfogták, és a bákói katonai repülőtérre kísérték, elrendelve azonnali leszállását. A művelet 7 óra 5 perckor ért véget. A leszállást követően a Ez a tény is bizonyítja, hogy óriási a baj, ha már 1 ukrán vadászpilóta is az ún. Romániában kéri majd a menekült státuszt!!! Az esetről beszámoló Digi24 hírtelevízió azonban úgy értesült, hogy az ukrán pilóta egyenlőre csupán "műszaki gondokra" hivatkozott. A román védelmi minisztérium közölte, hogy a román hadsereg valamennyi érintett parancsnoksága figyelemmel követi az ukrajnai helyzetet, és növelte a készültségi szintet. A román elnöki hivatal bejelentette, hogy Klaus Iohannis román államfő csütörtökre összehívta a román Legfelsőbb Védelmi Tanácsot (CSAT), hogy megvizsgálja az Ukrajna elleni orosz támadás kihatásait az euro-atlanti térség biztonságára. (MTI) NE FELEDJÜK, HOGY VALÓJÁBAN MINDEN FÖLDÖN KIROBBANTOTT HÁBORÚ MÖGÖTT a CIONISTA ZSIDÓK ÁLLNAK!!!
NÉHÁNY ISMERTEBB ZSIDÓ HAZUGSÁG!!!
VALÓJÁBAN 1 KÉZ MOZGATJA a SZÁLAKAT!!!
A már Lvivbe, a lengyel határ közelébe evakuált izraeli nagykövetség szerint mintegy 8000 izraeli tartózkodik jelenleg Ukrajnában. A követség munkatársai a Jediót Ahronót című újság hírportáljának, a ynetnek elmondták, hogy szerdáig több száz kérvényt kaptak Kijevben élő izraeliektől, akik segítséget kértek tőlük a távozáshoz. "Arra készülünk, hogy fogadjuk az izraelieket és a zsidókat, majd továbbszállítsuk őket Lengyelországba. Az elkövetkező órákban emberek tömegére számítunk. Felszólítjuk az izraelieket, hogy azonnal hagyják el Ukrajnát" - nyilatkozta Michael Brodszki, Izrael ukrajnai nagykövete a lapnak. "Elárasztanak bennünket az izraeliek telefonhívásai, hajnali öttől nem hagyják abba a csörgést. A segítségre szorulók jöjjenek Lvivbe, minden izraeli állampolgárnak igyekszünk segítséget nyújtani. Egyelőre itt maradunk, de minden a helyi fejleményektől függ, és ha veszély fenyegeti a kiküldötteket, akkor természetesen innen is evakuáljuk őket" - tette hozzá a nagykövet.
A jeruzsálemi külügyminisztérium képviselője a katonai rádiónak elmondta, hogy ismét felszólították az Ukrajnában tartózkodó izraeli állampolgárokat, hogy haladéktalanul próbáljanak meg eljutni a szárazföldi határátkelőkhöz Lengyelország, Szlovákia, MAGYARORSZÁG, Moldova vagy Románia felé, ahol már segítik továbbjutásukat Izrael felé. Ukrajna légterét lezárták, ezért már csak szárazföldi úton készülnek az emberek kimenekítésére.
Márki-Zay Péter és cion-liberális pribékjei 19 órától az orosz nagykövetség épülete előtt tüntetnek „Magyarország az Európai Unió és a NATO tagjaként el kell hogy ítélje Putyin elnök agresszióját Ukrajna ellen.
Mi, az ellenzéki szövetség kiállunk Ukrajna területi integritása mellett és az orosz agresszió ellen, egyben az Ukrajnában élő magyar testvéreink védelmében” – fogalmazott Márki-Zay Péter a csütörtök délelőtti online sajtótájékoztatóján. Azt mondta: Orbán Viktor áruló, elárulta a magyar nemzetet, elárulta az Európai Uniót, elárulta a NATO-t, amikor az orosz kémbankot diplomáciai mentességgel beengedte Budapestre, vagy amikor az amerikaiak által üldözött orosz fegyvercsempészeket Oroszországnak adta ki. A balliberális ellenzék azt követeli a magyar kormánytól, hogy függesszék fel Paks 2 engedélyezési eljárását, és azonnali hatállyal utasítsák ki Magyarországról az orosz Nemzetközi Beruházási Bankot. Az Egységben Magyarországért csütörtök este 19 órára tüntetés szervez az orosz agresszió ellen. A tüntetés az orosz nagykövetség épülete előtt lesz – jelentette be az amis felforgató (Márki-Zay Péter)!!!
A csütörtök hajnali televíziós beszédében az orosz elnök azt mondta, hogy Oroszország tervei között nem szerepel Ukrajna megszállása, ugyanakkor törekedni fog a demilitarizálására és "nácimentesítésére". Fontosnak nevezte, hogy a mai Ukrajna területén élő minden nép élhessen az önrendelkezés jogával. Putyin a katonai művelet célját a helyi lakosság védelmében nevezte meg, amely - mint fogalmazott - az elmúlt nyolc évben bántalmazást és "népirtást" szenvedett el a "kijevi rezsimtől". Kilátásba helyezte mindazok bíróság elé állítását, akik véres bűncselekményeket követtek el a békés lakosok, köztük orosz állampolgárok ellen. Az orosz elnök fegyverletételre és hazatérésre szólította fel az ukrán fegyveres erők tagjait. Az esetleges vérontásért az "ukrán rezsimet" tette felelőssé. Kijelentette, hogy Oroszország haladéktalanul válaszolni fog, ha valaki kívülről beavatkozik az ukrajnai helyzetbe. Leszögezte: Oroszország nem fogja megengedni, hogy Ukrajnának atomfegyvere legyen. A katonai művelet jogi alapjául Putyin szerint a Moszkva által kétfőn elismert délkelet-ukrajnai szakadár köztársaságok segélykérelme, a velük megkötött barátsági és együttműködési szerződés, a katonai erő alkalmazására való orosz szenátusi felhatalmazás és az ENSZ-alapokmány 7. fejezetének 51. cikke szolgál. "A mai események nem azzal állnak összefüggésben, hogy meg szándékozzuk sérteni Ukrajna és az ukrán nép érdekeit, hanem azzal, hogy megvédjük magát Oroszországot azoktól, akik túszul ejtették Ukrajnát és megpróbálják felhasználni országunk és népe ellen" - mondta Putyin. Az orosz katonai fellépést "önvédelemnek" nevezte az Oroszország ellen létrehozott "fenyegetésekkel" és "a jelenleginél is nagyobb csapás ellen". Megértést és együttműködést kért az orosz lakosságtól.
Mint mondta, Oroszország továbbra is az egyik legerősebb nukleáris hatalom, így egyetlen potenciális agresszornak sem lehetnek kétségei afelől, hogy teljes vereséget szenved ellenében.
Ismételten veszélyforrásnak nevezte a NATO keleti bővítését és a szövetség katonai infrastruktúrájának közeledését az orosz határok felé. Nehezményezte, hogy a NATO harminc éve elutasítja Oroszország tárgyalási kezdeményezését az egyenlő és oszthatatlan európai biztonság elvéről.
MONDJ NEMET a DEVIÁNS NYUGAT CIONISTA VILÁGÁRA!!!
SZÉGYEN és GYALÁZAT!!! Az EDDIG "NAGYON BÁTOR" ORBÁN VIKOR LEMENT KUTYÁBA és a CIONISTÁK HAZUGSÁGAIT HARSOGJA!!!
Európai uniós és NATO-szövetségeseinkkel együtt elítéljük Oroszország katonai fellépését – jelentette ki Orbán Viktor miniszterelnöknek látszó Rothschild báb a nemzetbiztonsági operatív törzs ülése után, amelyen az orosz–ukrán helyzetet vitatták meg Magyarország belső ellenségei!!!
ÚJABB MAGYARGYŰLÖLŐ CIONISTA ZSIDÓK ÖZÖNLENEK MÁRIA ORSZÁGÁBA!!! Az EMIH támogatásáról biztosította az ukrajnai zsidó közösséget az Egységes Magyagyarországi Zsidó Hitközség (EMIH) - közölte a szervezet csütörtökön az MTI-vel. Azt írták: Köves Slomó, az EMIH vezető rabbija aggodalommal figyeli az orosz-ukrán konfliktus alakulását. A vezető rabbi csütörtökön telefonon egyeztetett Meir Stamblerrel, az Ukrajnai Zsidó Hitközségek Szövetségének elnökével, és felajánlotta neki a "magyar" zsidó közösség segítségét. Köves Slomó egyeztetett Mendel Wilhelm ungvári rabbival is, akinek megígérte, ha szükséges, huzamosabb ideig is ellátják Magyarországon a kárpátaljai közösség tagjait. Az EMIH vezetője továbbá pénzügyi támogatást ígért Shmuel Azmannak, a kelet-ukrajnai zsidó menekülteknek létesített Anatevka zsidó menekültfalu vezetőjének.

NATO-TERMINÁTOROK TELEPÜLHETNEK BUDAPESTRE!!!...- azaz a NARANCSHÉJ KIPÁSOK is ÚJ ISRAHELL-t AKARNAK 2022. 06. 06-ra!?

NATO-TERMINÁTOROK TELEPÜLHETNEK BUDAPESTRE!!!...- azaz a NARANCSHÉJ KIPÁSOK is ÚJ ISRAHELL-t AKARNAK 2022. 06. 06-ra!?

Az ŐRÜLT KORRUPT LÁSZLÓ IMRE a DK fővárosának minősülő Újbuda polgármestere Novák Elődtől tudta meg, hogy a kormányhatározat a budai kerületeket is nevesítve engedélyezi a külföldi NATO-harccsoportok betelepítését.
A polgármesteri vezetés a testületi ülésen arról adott tájékoztatást, hogy a főváros legnépesebb kerületében pusztán egyetlen óvóhely van. László Imre polgármester próbálta tagadni az általa nem ismert kormányhatározatot, de Novák Előd felolvasta a kerületükre vonatkozó részt. A Mi Hazánk önkormányzati képviselője javaslatot nyújtott be, hogy területükön nyilvánítsák nemkívánatosnak a külföldi NATO-csapatokat, de a többi párt nem támogatta, így pl. a Petőfi laktanyába vagy a Gellért-hegyen és gyomrában lévő bunkerrendszerbe is telepíthetnek célpontokat az orosz haderőnek.
Az USA több száz amerikai megszállót és páncélozott járművek tucatjait telepíti Orbániába/Magyarmatra, hogy a HÁBORÚ FORGATAGÁBAN KIALAKÍTHASSÁK EURÓPA SZÍVÉBEN ÚJ ISRAHELLT MAGYARORSZÁGBÓL 2022. 06. 06-ra = 666!!! A saját állampolgárainak miért nem segít a kormány? Kevesebbet érek a saját országomban, mint 1 magyargyűlölő ukrán?!
"És a magyarokkal mi lesz? Akik éhbérért dolgoznak? Vagy nincs is munkájuk? Kilakoltatott gyerekes családok? Családi pótlék évek óta béka segge alatt! Vagy a nagy covid miatt akik elvesztették a "jól" fizető munkájukat? Szánalmas undorító banda! Mind arra megy ki, hogy a Fideszre szavazzanak! Undorító!"
"Na. Ezután várható lesz, hogy a magyar dolgozókat kirúgják a munkahelyükről, csak hogy a menekülteknek munkát adjanak. A saját népedet kellene támogatni, itt is sok éhező és nélkülöző él. Mi fizetjük az adót, a tb-t, és nem keveset, orvos meg telefonon gyógyít még mindig. Szégyen amit műveltek."
MENEKÜLTEKKÉNT SZÁLLJÁK MEG MAGYARORSZÁGOT az ún. UKRÁN-ZSIDÓK!!!
Az Ungvári TV 2019-es dokumentumfilmje. Idegen, vésd agyadba: itt az ukrán a gazda! Kést a magyarok torkára! https://kuruc.info/r/26/240421/
Az álszent, "nagyonbátor" zsidó-csicskák (Orbán Viktor és Szijjártó Péter!!!) persze majd megpróbálnak kimosakodni és elhitetni, hogy ők egy szabad országot irányítanak!!!...- SAJNOS IRGALMATLANUL GYÁSZOS a HELYZET MAGYARORSZÁGON; - ÚGY GAZDASÁGILAG, MINT BIZTONSÁGPOLITIKAILAG!!!
Már a megfelelési kényszeres SzijjÁRTÓ Péter is beismerte, hogy érkezett az USA részéről megkeresés csapataik „ideiglenes” hozzánk telepítéséről, s a Honvédelmi Minisztérium egyeztet erről az amerikaiakkal, ezért a Mi Hazánk Mozgalom tiltakozott az idegen katonák magyarországi állomásoztatása és hazánknak az orosz nukleáris erők célpontjává tétele ellen.
Novák Előd, a párt Honvédelmi Kabinetjének elnöke független, szabad és semleges Magyarországot követelve rámutatott: a NATO-tagságunkból adódó szerződéses kötelezettségünk csak arra volna, hogy egy tagállam megtámadása esetén segítsünk annak védelmében, de Ukrajna nem NATO-tag. A Mi Hazánk ellenzi a kárpátaljai magyar nemzetrésszel szemben elnyomó politikát folytató, soviniszta Ukrajna katonai támogatását, illetve az amerikai érdekek kiszolgálását.

A JELEN ZUCKERBERGJEI VÉGEZTÉK KI ANNO: SOLYMOSI ESZTERT is!!!

A JELEN ZUCKERBERGJEI VÉGEZTÉK KI ANNO: SOLYMOSI ESZTERT is!!!

140 ÉVE VÉREZTETTÉK KI MAGYARORSZÁGI ÓMIGRÁNS SZEMITÁK SOLYMOSI ESZTERT TISZAESZLÁRON; - AMINT AZT MUNKÁCSY MIHÁLY LÁTNOK "KÉPzelőnk" ÉS "VÉRút" FESTŐ ZSENINK MEG IS ÖRÖKÍTETTE: VÉRVÁD CÍMŰ ÖRÖKLÉTŰ FESTMÉNYÉVEL‼️‼️‼️��
"Nyakunkon vannak a NATO katonái, a WHO vakcinái. Budaházy fegyházban, Gyurcsány pedig egy budai villában várja a választásokat. Ezt tudja felmutatni Orbán Viktor 12 év után. Újra itt van a koronavírus, újabb adag vakcinákat rendeltek. A Fidesz és a balliberális oldal ugyanazt a politikát folytatja. Ha nem lépünk ez a helyzet nem hogy folytatódik, de egyenesen rosszabbodik. Aki nem akarja ismét átélni az elmúlt hónapok borzalmait, az április 3-án szavazzon a Mi Hazánkra. Soha többé Covid-diktatúrát! Ott tartunk, hogy az MSZP elnöke megdicséri Orbán Viktort a háborúval kapcsolatos politikájában. Ukrajna feltétel nélküli EU-s csatlakozását is támogatja a magyar kormány. Állítsuk meg az új világrendet, mert Magyarország a magyaroké!"
A Magyar Királyi Kúria 1883. augusztus 3-án, 139 évvel ezelőtt kihirdetett ítéletében mondta ki a magyar-mészáros zsidók felmentését a tiszaeszlári nagy perben. Ekkor dőlt meg a magyar jogállamiság, a magyarság ekkor veszített csatát a zsidósággal szemben!!! - ahogyan ma 2022-ben is vesztésre állunk!!!
1882. április végén Scharf Samu, a zsidó templomszolga Scharf József négyéves kisfia arról kezdett beszélni, hogy az eltűnt lányt egy sakter ölte meg, a fiú apja és bátyja, Scharf Móric segítségével!!! 2022-ben a magyarországi Jézus gyilkosok parlamentben lebzselő véglényei, a Magyarországot el és kiáruló cionista politikusbűnözők, bankár-bírák, orgazda ügyvéd-közjegyzők és idegenszívű sakálok ugyanazok ma is, akik kimiskárolták Máriát a Szentháromságból, akik keresztre feszítették Jézust, akik fölkoncolták Nagy-Magyarországot, felnégyelték Koppányt, kivéreztették Solymosi Esztert és, akik vérbe fojtották szabadságharcainkat‼️‼️‼️�

ÚJ ISRAHELLT AKARNAK MAGYARORSZÁGBÓL a BANKÁR-KASZT ÖRDÖGEI (2022. 06. 06-ra!!!) az UKRÁN HÁBORÚ LEPLE ALATT!!!

ÚJ ISRAHELLT AKARNAK MAGYARORSZÁGBÓL a BANKÁR-KASZT ÖRDÖGEI (2022. 06. 06-ra!!!) az UKRÁN HÁBORÚ LEPLE ALATT!!!

VESZÉLYES!!! ELSZÁNTAN GYALÁZZA és PROVOKÁLJA MAGYARORSZÁGOT a MŰÁLLAM (UKRAJNA!!!) NAGYKÖVETE UTÁN a CIONISTA-ZSIDÓ MINISZTERELNÖK-HELYETTES is!!!
Az USA NÁCI ZSIDÓKBÓL ÁLLÓ UKRAJNAI BÁBKORMÁNYA BELE AKARJA RÁNGATNI MAGYARORSZÁGOT az ILLUMINÁTUSOK SÁTÁNI HÁBORÚJÁBA, HOGY MEGTEREMTSÉK KÖZÉP-EURÓPÁBAN ÚJ ISRAHELL ÁLLAMÁT MAGYARORSZÁGBÓL: 2022.06.06-ra!!! (666!!!) Verescsuk azt állította, hogy “még a volt Szovjetunióból származó szatellitállamok sem viselkednek úgy, mint a magyar hatóságok”. Ezt írja: Valójában mindenre nemet mondanak. Még egy lépés – és Budapest hivatalos retorikája teljesen oroszbarát lesz. Mi ez? Olcsó orosz gázt akarsz? Vagy talán a mi Kárpátaljánkat akarják? Verescsuk felszólította Budapestet, hogy “csatlakozzon a civilizált világhoz”, és “ne ismételje meg a második világháború hibáit, amikor Magyarország rosszul döntött”.
A MEGFELELÉSI KÉNYSZERES HAZAÁRULÓ POLITIKUS-BŰNÖZŐINK MIATT BEZUHANT a FORINT és KILŐTT az INFLÁCIÓ!!! MÁR a LÉTFONTOSSÁGÚ ÉLELMISZEREKET is ÓRÁNKÉNT ÁRAZZÁK ÁT a KÖZÉRTEKBEN!!! ROTHSCHILD PARANCSRA SODORJÁK PUSZTULÁSBA MAGYARORSZÁGOT az ÁTKOZOTT PEDOFIDESZ és a MAGYARGYŰLÖLŐ ELLENZÉK GNÓMJAI!!! A Pápán állomásozó NATO Nehéz Légiszállító Ezred egyik magyar felségjelzésű C-17 repülőgépe szállítja az Ukrajnának szánt Panzerfaust-3 páncéltörő eszközöket és Stinger vállról indítható légvédelmi rakétákat Hollandiából – vette észre a Mi Hazánk Mozgalom Honvédelmi Kabinetje a holland védelmi minisztérium Twitter-oldalára feltöltött fényképen, ami az oroszok előtt sem titok.
A Honvédelmi Minisztérium február 19-én elismerte, hogy érkeznek hozzánk amerikai katonák és páncélosok hadgyakorlat jogcímén, ezért a Mi Hazánk Mozgalom tiltakozik az idegen katonák magyarországi állomásoztatása és hazánknak az orosz nukleáris erők célpontjává tétele ellen. Ukrajna területi integritásának hajtogatása helyett a magyar kormány inkább azt kéne megakadályozza, hogy a kárpátaljai magyarságot golyófogónak használják, írják közleményükben. A Mi Hazánk ellenzi Magyarország katonai felvonulási területté válását, ami beláthatatlan következményekkel jár. A pápai Bázisrepülőtérre települt, döntően amerikai Nehéz Légiszállító Ezrednek (HAW) sem volna keresnivalója hazánkban - mutatnak rá. A NATO-tagságunkból adódó szerződéses kötelezettségünk csak arra volna, hogy egy tagállam megtámadása esetén segítsünk annak védelmében, de Ukrajna nem NATO-tag. A Mi Hazánk Mozgalom ellenzi a kárpátaljai magyar nemzetrésszel szemben elnyomó politikát folytató, soviniszta Ukrajna katonai támogatását, illetve az amerikai érdekek kiszolgálását. Az oroszok elleni embargó így is felbecsülhetetlen károkat okozott a magyar gazdaságnak, most már a magyar érdek legyen az első!!!
A Magyar Honvédség ne legyen az atlantista katonai szövetség feláldozható segédcsapata! A magyar nemzet számtalan fiát áldozta az idegen érdekekért vívott háborúkban, itt az ideje e rossz hagyomány megszakításának. Ma már sajnos csak a Mi Hazánk képviseli az 1848-as márciusi ifjak követelését: „magyar katonáinkat ne vigyék külföldre, a külföldieket vigyék el tőlünk”! Ennek szellemében tüntetünk március 15-én 15 órától a Nemzeti Múzeum mellett, s ellenezzük a Magyar Honvédség külföldi megszállásokban való részvételét is idegen érdekek szolgálatában.
Dmitrij Peszkov, a Kreml szóvivője szerdán kijelentette, hogy minden országot „de facto barátságtalannak” tekintenek, amely szankciókat szavazott meg Oroszországgal szemben. A kormányszóvivő szerint ebbe beletartozik az Európai Unió összes tagállama, így Magyarország is.
MAGYARGYŰLÖLET a NÁCI MŰÁLLAMBAN!!!...- HOGY MEGTUDJA SzijjÁRTÓ, HOGY MIT is AKAR a MAGYAR NEMZETNEK!!!
https://www.facebook.com/Emberiseg.hu/videos/923234491708430/?extid=CL-UNK-UNK-UNK-AN_GK0T-GK1C
A JÓARCOSKODÓ FELCSÚTI CIGÁNY-ZSIDÓ MOST ANNYIRA HUMÁNUS LETT az UKRÁNBÓL "MENEKÜLŐ" SZINTÉN "ZENÉSZ" MEGÉLHETÉSI HORDÁVAL, HOGY MÁR ALAPBÓL TÖBBET JUTTAT NEKIK, MINT a MAGYAR ADÓFIZETŐKNEK!!!...- MIKÖZBEN MAGYAR CSALÁDOK TÍZEZREIT LAKOLTATTA/JA KI a BANKÁR-KASZTTAL KÖTÖTT EBRD DIKTÁTUM ÜRÜGYÉN!!! VESSZENEK az ÁLSZENT HAZAÁRULÓK és POLITIKUSBŰNÖZŐK!!!
Nyolc ország, Bulgária, Csehország, Észtország, Lettország, Litvánia, Lengyelország, Szlovákia és Szlovénia közös nyilatkozatban követelte, hogy azonnali EU-s csatlakozást engedélyezzenek Ukrajnának. A magyar kormány ezt a kezdeményezést támogatja, jelentette be a zsidólakáj SzijjÁRTÓ Péter.
Az Orbán-kormány bejelentésével, miszerint Magyarország támogatja Ukrajna mielőbbi európai uniós tagságát, háborúba sodorhatja hazánkat a globalisták parancsára, elárulva a magyar nemzeti érdekeket!!!
A magyarokat elnyomó soviniszta Ukrajna felvétele az Európai Unióba óriási pénzügyi és gazdasági terhet jelentene, és magunkra vonnánk Oroszország dühét is.
Már az eddigi, oroszok ellen elrendelt embargók is rendkívüli anyagi terhet rónak a magyar emberekre. Emiatt is tovább emelkednek az árak, erősödik az infláció, és mindez ellátási zavarokat okozhat.
A Mi Hazánk tiltakozik a kormány döntése ellen, követeljük, hogy Magyarország maradjon független, szabad és semleges!!!
Ezért is tartunk tüntetést a békéért és Kárpátaljáért március 3-án, csütörtökön 17 órától a Külügyminisztérium Bem József téri épülete előtt, majd fáklyás felvonulást tartunk a Honvédelmi Minisztériumig - írja közleményében Toroczkai László, a Mi Hazánk elnöke.
Az ukrajnai orosz "különleges művelet" számára a legfontosabb Oroszország megvédése a Nyugat katonai fenyegetésétől - jelentette ki Szergej Sojgu, az orosz védelmi minisztérium vezetője egy keddi parancsnoki videokonferencián. "A legfontosabb számunkra az, hogy megvédjük az Oroszországi Föderációt a katonai fenyegetéstől. Ezt a fenyegetést a nyugati országok teremtették, amelyek megpróbálják felhasználni az ukrán népet az országunk elleni küzdelemhez" - mondta. Közölte, hogy az orosz haderő addig folytatja a Moszkva által "különleges hadműveletként" emlegetett háborút, amíg el nem éri céljait. Ezeket a Donyec-medence lakosságának megvédésében, valamint Ukrajna demilitarizálásában és "nácitlanításában" nevezte meg.
SAJNOS MAGYARORSZÁG a JELENLEGI ROTHSCHILD-CSICSKA KORMÁNNYAL és az ISRAHELL BARÁT ELLENZÉKKEL KÖZELEBB VAN a HÁBORÚHOZ, MINTSEM azt GONDOLNI MERNÉK a BÁRÁNYBŐRBE BÚJTATOTT PÁRTOK BELSŐ ELLENSÉGEIRE SZAVAZÓ MAGYAROK!!!
Lavrov az ENSZ Emberi Jogi Tanácsának genfi ülésén, ugyancsak felvételről, hangot adott álláspontjának, miszerint a Nyugat Kijev "feltétel nélküli hűségéért" cserébe szemet huny az emberi jogok és szabadságok ukrajnai megsértése felett. Kettős mérce alkalmazásával vádolta meg a nyugati országokat, amelyek szerinte "ruszofób fellángolásból" szállítottak halált okozó fegyvert Ukrajnának. Nehezményezte, hogy Ukrajnában az orosz nyelvet kiüldözik a mindennapi használatból. Lavrov szerint nem ritkák az olyan esetek, amikor az oroszul megszólalás jogáért embereknek nemcsak az állásukkal, hanem az életükkel kellett megfizetniük. "Képzeljék csak el, hogy Írország betiltja az angol nyelvet, Belgium a franciát, Olaszország a németet. Ez meghaladja a képzeletet. Az orosz nyelv ellen Ukrajnában végrehajtott frontális támadást a felvilágosult Nyugat nem utasítja el, sőt egyesek még bátorítják is" - mondta. Narratívája szerint a "kijevi rezsim" az elmúlt években az "agresszív orosztalanítás és a kényszerasszimiláció" irányvonalát folytatta. Emlékeztetett, hogy Volodimir Zelenszkij ukrán elnök "egyedeknek" nevezte az ukrajnai oroszokat, és azt tanácsolta nekik, hogy hagyják el Ukrajnát. Nehezményezte, hogy az őshonos lakosokról szóló ukrán törvény nem tett említést az országban évszázadok óta élő oroszokról. Ostorozta az ukrán vezetést, amiért az szerinte eltávolítja az államapparátusból a másként gondolkodókat, a hatóságok keményen elnyomják az ellenzéket, tévécsatornákat és egyéb tömegtájékoztatási eszközöket zárnak be. Azt állította, hogy az Egyesült Államok és szövetségeseinek célja továbbra is az, hogy Ukrajnát "ellen-Oroszországgá" alakítsák át. Lavrov beszédében azzal vádolta meg az Egyesült Államokat, hogy tömegesen sértette meg az emberi jogok és a nemzetközi humanitárius jogot Jugoszláviában, Irakban, Líbiában és Afganisztánban.
MENEKÜLTEKKÉNT SZÁLLJÁK MEG MAGYARORSZÁGOT az ún. UKRÁN-ZSIDÓK TÍZEZREI!!!
Az Ungvári TV 2019-es dokumentumfilmje. Idegen, vésd agyadba: itt az ukrán a gazda! Kést a magyarok torkára!
Baba Vanga, a vak jósnő számos jóslata beigazolódott már az évek során: a balkáni Nostradamus azt is tudni vélte, hogy kitör a háború Oroszország és Ukrajna között, próféciái szerint pedig Putyin lesz majd az, aki végül győztesként jön ki a harcokból.
Baba Vanga 26 évvel ezelőtt hagyta el a világot, jóslatai azonban mindmáig élnek. A bolgár tisztánlátó állítólag azt mondta egy alkalommal Valentin Sidorov írónak, hogy Oroszország lesz a világ ura, míg Európa emiatt a földdel válik egyenlővé, ugyanis az oroszok elpusztítják majd az egész kontinenst. Azt nem tudni pontosan, hogy Vanga az orosz-ukrán háborúra gondolt-e, az azonban biztos, hogy Sidorov szerint a vak jósnő Vlagyimir Putyin nevét is megemlítette: Baba úgy vélte, Putyin dicsősége lesz Oroszország dicsősége is, ami rengeteg vérontással és áldozattal jár majd, de „senki sem tudja majd megállítani Oroszországot, amíg Putyin és csapata véghez nem viszik terveiket”. Vanga szerint Putyin mindent eltávolít, ami az útjába kerül, így a világ urává válik majd – nos, bízzunk benne, hogy Baba ezúttal is JÓL LÁTTA JÖVŐNKET!!!...- és a DEVIÁNS ISTENTELEN "NYUGAT" HAZUGSÁG BIRODALMÁNAK, EMLÉKE SEM MARAD!!!
KOLLEKTÍV BÜNTETÉSEKET ALKALMAZ a VÉRSZOMJAS NEMZETKÖZI ZSIDÓ-MAFFIA!!! Az elmúlt napokban sorra hozzák a nemzetközi sportági szakszövetségek a demokráciáktól teljesen idegen, a kollektív bűnösségre alapított döntéseiket, melyekben azonnal kizárták az orosz csapatokat a nemzetközi kupákból és bajnokságokból. Így tett a labdarúgó, a kézilabda és a kosárlabda szövetség is. Az indokolás minden esetben ugyanaz volt, Oroszország részvétele a háborúban. Ugyanezen szövetségek viszont elmulasztották a hasonló döntések meghozatalát akkor, amikor az Egyesült Államok volt az agresszor. A közelmúltban három ilyen is történt, Irak és Afganisztán megtámadása és megszállása, valamint Délvidék és Belgrád bombázása. Elképzelhetetlennek tartjuk, hogy a döntések során ne történt volna a világ egypólusúvá válásából következő nyomásgyakorlás. A Mi Hazánk elítéli ezen bosszúszomjas kizáró határozatokat, és megállapítja, hogy már az ókori olimpiák idején is béketeremtők voltak a sportolók, ezért ennek így kellene lennie napjainkban is!

HOLLYWOOD ISTENTELEN 6ÁSA!!!

HOLLYWOODOO 6ÁSÁRA a JÓ ISTEN ÁLTAL TEREMTETT EMBER MÁRA MÁR NEM EGYÉB, MINT 1 MEGHEKKELT, LÉLEKTELEN "ÁLLAT"!!!

A parazita kaszt túlnyomó része a Hare-féle teszt szerint echte pszichopata, mindennemű lelkiismeret és együttérzés nélkül, akik bármekkora gazságra képesek, és meg is teszik. Sajnos az emberiség többsége el sem tudja képzelni, hogy mi mindent!!!
Schwab, Harari, Soros és a médiában megjelenő hasonszőrűek is csak csicskások, kifutófiúk, ügyintézők, reklámarcok a háttérhatalom zsebében: a valódi hatalom tulajdonosai, az értelmi szerzők mindig a háttérben maradnak.
https://www.bitchute.com/video/ZlqDjZW9BS5o/
Mivel irányításmániásak, mindent évtizedekre, évszázadokra előre megterveznek, bár nem mindig pontosan úgy sül el, talán mert az emberiség többségének – egyelőre még – van lelke. Nem véletlenül nyomatják a transzhumán agendát, elvégre mégiscsak könnyebb biológiai robotokat irányítani.
Szó sincs arról, hogy Harari és Schwab “elszólná” magát a globalogazdi terveiről, hanem inkább elérkezett az idő, hogy bevezessék a “terméket” a piacra. Ennek egyik eszköze a PREDIKTÍV PROGRAMOZÁS, amikor egyszer csak a csapból is folyni kezd valamilyen téma, és megjelenik a hollywoodi filmekben is. Most pl. kezdenek minket “felkészíteni” egy “kibertámadásra” és a vele járó gazdasági összeomlásra. Erről a témáról szól a “Crash” (magyar címe:”A csőd”) c. 2017-es amerikai film, érdemes megnézni.
Az összeomlás után pedig jöhet a Nagy Újraindítás – legalábbis a lélek, lelkiismeret és együttérzés nélküli technokraták, a folyton a “tudományra” hivatkozó ember-utánzatok szerint. A régi görögök szerint az istenek a hübriszt, azaz az önhittséget büntetik a legszigorúbban. Ennek legsúlyosabb formája, amikor valaki kellő tudás, előrelátás és bölcsesség nélkül Istent játszik. A parazita kaszt pszichopatái réges-régen rászolgáltak a legszigorúbb büntetésre.

Mariupol. Azov Battalion Raid. 13 June 2014 (Donetsk Republic)

EZEKRŐL a NÁCIKRÓL MESÉLT PUTYIN (amit a CIONISTA NYUGAT DIREKT ELHALLGAT!!!)!!!...- akik TÖMEGSÍROK TUCATJAIT HAGYTÁK HÁTRA MAGUK MÖGÖTT LEGYILKOLT ÁLDOZATAIKKAL!!! ÍME, az AZOV ZÁSZLÓALJ, valamint a DNYEPR ZÁSZLÓALJ, amelyet IGOR KOLOMOJSZKIJ (Dnyeprpetrovszk) ZSIDÓ NÁCIONISTA MILLIÁRDOS ALAPÍTOTT az OROSZ és EGYÉB KISEBBSÉGI NÉPEK KIVÉGZÉSÉRE!!!

süti beállítások módosítása