Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

9/11 ROTHSCHILD RECEPT és TERROR MINDHALÁLIG!?

AlternatíWalóság

AlternatíWalóság

S(V)INDLER LISTÁJA KORMÁNYTÁMOGATÁSSAL!!!

2022. május 21. - Babylon777

...- azaz TOLVAJ ZSIDÓK 1MÁS KÖZT!!!

JÁKOBOK, DOBREVEK, FEGYŐRÖK SZABADRABLÁSA MUNKA NÉLKÜL, DE "TÖRVÉNYESEN"!!!

Az EX KISZ FASZOK ÖSSZEJÁTSZANAK a BOLSEVIK GYURCSÁNYOKKAL az ORSZÁG KIRABLÁSÁBAN!!! demokráciacsod.hu - Az 1%-os PÁRTOK GNÓMJAI NEM CSAK a PARLAMENTI LEVEGŐT RONTJÁK, DE MÉG PLUSZ MILLIÁRDOKAT is KAPNAK MUNKA NÉLKÜL!!!

A ZSIDESZ NEM CSUPÁN ASSZISZTÁL!!!...- HANEM MINDENT MEG is TESZ, HOGY a ZSIDÓ HAZAÁRULÓK JÓL ÉREZZÉK MAGUKATa MAGYAROK PARLAMENTJÉBEN!!! Jól jövedelmez a ballib trükk: nyolccal kevesebb képviselő, hárommilliárddal több állami támogatás!!! NANÁ, HOGY a MAGYAROK ADÓFORINTJAIBÓL!!!

>

A Momentum mobilfüggő gén-nyomorultjai is elhagyták az eskütétel után az üléstermet. Korábban azt közölték a Facebook-oldalukon, hogy a frakciótagok a parlamenti mellett "alternatív esküt tettek", melyben nem csak egy szűk kiváltságos réteg, hanem az egész talmudista társadalom szolgálatára "esküdtek" fel. "Mindössze 34 százalékos eredményt értek el a közös listával, jóval kevesebb képviselőjük van, mint az előző ciklusban, mégis több frakciójuk lesz, emiatt pedig 3 milliárd forinttal többet kaphatnak" - fogalmazott a Fidesz frakcióvezetője, majd azzal zárta bejegyzését: "ezért trükköztek ezek ennyit".

A VALÓDI SZENTHÁROMSÁG MIELŐTT a "ZSIDÓ-KERESZTÉNYEKNEK" NEVEZETT DÁVID=DÚVAD=FENEVAD SZÁRMAZÉKOK KI NEM MISKÁROLTÁK BELŐLE az ANYA-ISTENT!!! - ÍGY ALKOTOTT KEREK EGÉSZT: ANYA-ATYA-FIÚ….-s EZT a NAPKEREKET HA(J)TOTTA ÁT a SZENTSZELLEM...- AZÓTA IS!!!...- de mindezt már mondanom sem kell. #János 8:44 - Ti az ördög atyától valók vagytok, és a ti atyátok kívánságait akarjátok teljesíteni. Az emberölő volt kezdettől fogva, és nem állott meg az igazságban, mert nincsen ő benne igazság. Mikor hazugságot szól, a sajátjából szól; mert hazug és hazugság atyja.

ORBÁN VIKTOR LEBUKOTT ALAPTÖRVÉNYT KREÁLÓ FARTÚRÓJÁNAK "KÖSZÖNHETJÜK", HOGY a KÖZJEGYZŐ és VÉGREHAJTÓ-MAFFIA BÜNTETLENÜL VÉREZTETHETI KI a MAGYAR ANYÁKAT és CSALÁDJAIKAT, mint ahogyan az ún. pedofil törvény is VALÓJÁBAN a CION-LIBSIK és a TALMUDISTA ZSIDÓK HANGULATKELTÉSE és PROPAGANDÁJA GYERMEK és NEMZETRONTÁSHOZ!!!

TÖBB TÍZEZER FORINTOS HAVI EMELÉST TERHELNEK az EMBEREK HAVI TÖRLESZTŐJÉRE a HAZÁNKBÓL TAVALY 800 MILLIÁRD FORINT UZSORA-PROFITOT KISZIPOLYOZÓ BANKOK, AKIKNEK a SPEKULÁNS TULAJDONOSAI MÉG ILYEN HÁBORÚS HELYZETBEN is INKÁBB NYERÉSZKEDNEK a KÁRUNKRA!!!...- MINTSEM SORSKÖZÖSSÉGET VÁLLALNÁNAK a JÓ NÉPPEL, AKIKTŐL az ELMÚLT 32 ÉVBEN 20 EZER MILLIÁRD FORINTOT RABOLTAK EL BÜNTETLENÜL a MINDENKORI KORMÁNYOK ENGEDÉLYÉVEL!!! Az Erste piaci kamatozású lakáscélú hitelek 5 éves kamatperiódussal és a K&H Minősített Fogyasztóbarát lakáshitel ajánlatok azonban már átlépik a 100 ezer forintos havi törlesztőt 6,2 százalék körüli THM mellett. A Raiffeisen havi 101 841 forintos részletet kínál, míg a Gránit Bank ajánlatához már 108 251 forintos havi törlesztőrészlet tartozik 7,21 százalékos THM mellett. Mindez azt jelenti, hogy november közepihez képest már eddig is 7-8 ezer forinttal nőttek a törlesztőrészletek.

Eddig azt kaptuk az idióta politikus-bűnözőktől, hogy a devizahitel a mi problémánk, nem az ő gondjuk, minek vettük fel, meg a pisztolyos f@szság.

KORMÁNYTÁMOGATÁSSAL most járvány idején is javában zajlik a magyar családok kifosztása, amely mára felér 1 VALÓDI NÉPIRTÁSSAL...- hiszen több ezer embert kergettek öngyilkosságba és tettek földönfutóvá, adósrabszolgává!!! Lefordítom, hogy mindenki értse, aki eddig nem értette, vagy nem akarta érteni, hogy miért érdekel minket az a "duma", hogy az ALAPTÖRVÉNY ÉRVÉNYTELEN!!!

Ahogy már sokan, sokszor elmondtuk, az alaptörvény kivette az állam kötelezettségei közül a nyugdíj visszafizetését, illetve az ingyenesen járó egészségügyi ellátást. Ezek 2012. januárjától már csak ADHATÓ státuszt kaptak. Ha olyan kedve van az államnak adja, de ha éppen megmagyarázza, vagy még azt sem, hogy miért nem, akkor csak a szemedet törölgetheted. Az előbbi dátumtól a addig járuléknak nevezett befizetéseidet onnantól adóként fizeted, tehát hivatalosan szolgáltatás nem jár érte. Ez ugye világos eddig?! A lepusztított egészségügy most eljutott egy mélypontra. Egy előre megtervezett pontra. Ha mégis megbetegednél ezután, fizess az ellátásodért! Nem az adó módjára befizetett összeged helyett! Pluszban még arra!

Bejönnek a biztosítók, amik természetesen itteni, vagy külföldi oligarchák kezében vannak. Te fizetsz havonta X összeget akár több kategória szerint, ahogy a zsebed még bírja, vagy az ellátási fokot szeretnéd. Ha szegény vagy és nincs pénzed, ott fogsz megpusztulni az utcán, mert a kutya nem fog sürgősségi, vagy más egészségügyi ellátásban részesíteni, ha nincs biztosításod. Világos már?! Biztos?!

A recept a következő: 1., pusztítsuk le az egészségügyet! 2., hozzunk létre biztosítókat, amelyek a mieink! 3., fizettessük ki még egyszer a hülyékkel az ellátásukat! 4., Akik nem fizetnek, azokat lökjük az árokba!

Pont ugyanez lesz a helyzet a nyugdíjakkal is. Igen, azzal, amit pár évvel ezelőtt az azóta a boldog feledés homályába vonult Selmeczi Gabriella vezetésével elloptak!!!

Mikor hihettünk egy cigánynak? Mikor hihettünk egy zsidónak? Orbán meg kettő az egyben!!!

K.GY nyomán Attak.

A bejegyzés trackback címe:

https://eszmeletlen.blog.hu/api/trackback/id/tr6217837101

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása