Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

9/11 ROTHSCHILD RECEPT és TERROR MINDHALÁLIG!?

AlternatíWalóság

AlternatíWalóság

1956 FORRADALMA a BOLSEVIK ZSIDÓK ELLENI SZABADSÁGHARC VOLT!!!

2021. október 26. - Babylon777

NINCS MESE!!!...-1956 FORRADALMA a BOLSEVIK ZSIDÓK ELLENI SZABADSÁGHARC VOLT!!!


AZ 1956-os FORRADALOM és SZABADSÁGHARC A MAGYARORSZÁGOT LEURALÓ NEMZETIDEGEN FAJ ELLENI ISTENI LÁZADÁS VOLT!!!
SZEMBETŰNŐ A HASONLÓSÁG A MA...- ÉS SZENT SZABADSÁGHARCUNK TEGNAPJA KÖZÖTT!!!
NANÁ, HOGY 1956 SEM ÚGY TÖRTÉNT AHOGYAN AZT A SOK KOMMUNISTA IVADÉK MEGPRÓBÁLJA NEMZETI KAFTÁNBA BÚJTATVA ELHITETNI VELÜNK!!!
ÉBREDJETEK MAGYAROK!!!


A FARIZEUS BÁL EZÉRT SZÓL!!!

A valódi hazaáruló gazemberek és idegenszívű sakálok ugyanazok ma is, akik kimiskárolták Máriát a Szentháromságból, akik keresztre feszítették Jézust, akik fölkoncolták Nagy-Magyarországot, akik leverték szabadságharcunk és akik meghurcolták Szaniszló Ferencet!!!
David Irvingnek 1981-ben Uprising (Felkelés) című könyve, amely a közelmúltban magyar nyelven is napvilágot látott, mégis egyedülálló az egész ’56-os történelmi irodalomban.
Mindenekelőtt két vonása teszi rendkívülivé ezt a művet.
A legtöbb szerző a forradalom okait boncolgatván csak a közvetlen előzményekre megy vissza, általában az SZKP XX. Kongresszusát, vagy legjobb esetben az 1953-as berlini felkelést tekintik a forradalmat előidéző eseménysorozat kezdetének. Nem így Irving.

Könyvében világosan kifejti, hogy a felkelést kiváltó eseménysorozat nem a XX. Kongresszussal és nem is 1953-ban kezdődött, hanem ha igazán, mélyrehatóan meg akarjuk érteni, hogy a magyar nép 1956 októberében−novemberében miért fogott fegyvert, és ez a minden központi vezetés nélküli felkelés hogyan válhatott a világtörténelem legnagyobb méretű és jelentőségű forradalmává, vissza kell mennünk 1944−45-re, a második világháború utolsó szakaszára, amikor a szovjet csapatok Magyarországot elfoglalták. Akkor kezdődött el az a fájdalmas eseménysorozat, az a rengeteg sérelem, ami végül felkelésben robbant ki. Ezek a sérelmek egymásra halmozódtak.

A többszázezer megerőszakolt magyar nőn és a nők védelméért meggyilkolt mártír Apor püspökön kívül a rablások, fosztogatások sorozata is terhelte a vandál módon viselkedő szovjet katonaság számláját. A harcok befejezése után pedig a terror évei következtek.

A kommunistákon kívül a többi párt feloszlatása után az ÁVH terroruralma hallgatást kényszerített az országra. A kommunisták elhallgattattak minden ellenvéleményt.
Mindszenty 1948-as bebörtönzésével utolsó nagy ellenfelüktől is megszabadultak.

Ettől kezdve a lakosság minden rétegét rengeteg sérelem érte. A munkásságot, a hatalom állítólagos birtokosát a kegyetlen normarendszer, a parasztságot az erőszakos kollektivizálás és beszolgáltatási rendszer sújtotta a hírhedt padláslesöpréssel párosulva.

A nagy-polgárság soraiból sokakat kitelepítettek szánalmas primitív körülmények közé a Hortobágyra. A gazdasági, társadalmi terror így világnézeti, ideológiai terrorral párosult, ami elsősorban vallásüldözésben nyilvánult meg.

Az ifjúsággal foglalkozó papokat letartóztatták, a kötelező hitoktatást megszüntették, és azokat a szülőket megfenyegették, akik hittanra akarták járatni gyermeküket.

Az iskolai oktatás ateista szellemben folyt. A fenti, vázlatosan felsorolt tényezők voltak valójában a forradalom kirobbantói…”

zsido_kigyo.jpg

https://www.youtube.com/watch?v=rHc751TJuQk

A bejegyzés trackback címe:

https://eszmeletlen.blog.hu/api/trackback/id/tr9416736412

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása