Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

9/11 ROTHSCHILD RECEPT és TERROR MINDHALÁLIG!?

AlternatíWalóság

AlternatíWalóság

IDEJE PUTYINNAK, HOGY ORBÁNIÁBAN is KIDOBÁLJA a SZEMETET az ABLAKON!!!

2022. december 29. - Babylon777

IDEJE PUTYINNAK, HOGY ORBÁNIÁBAN is KIDOBÁLJA a SZEMETET az ABLAKON!!!

Hogy a MOKK elnökének és a közjegyzőknek miért kellene a végrehajtók előtt a börtönben lebomlaniuk? ...mert a végrehajtók korrupciós ügye sem lenne a MOKK és a közjegyző-bűnözők közreműködése nélkül.

A végrehajtó-sakálok zsíros ingatlanok urai lettek, amit elirigyelt a felcsúti pokolfajzat!!!

Gondolta, hogy az agyalágyult stróman cégeihez kellene ezt a csilliárdos üzletet "folyósítani". Nem elég a Takarék Bank és a Magyar Követeléskezelő, mint pénzmosoda és pénzgyár, minden is kell nekik, ezért Schadlt és Völnert félre kell állítani és majd ők, mint jó nagy magyarországi cég átveszik ezt az üzletet és a végrehajtókat lecserélik a saját embereikre.

Mivel nekik is szükségük van a MOKK és a közjegyzők közokirat-hamisítására ahhoz, hogy az ingatlanokat einstandolni tudják, ezért a MOKK és a közjegyzők eddig érinthetetlenek...tűnnek.

A közokirat-hamisítást nem is kell bizonyítani, hiszen minden esetben maguk a közokiratok bizonyítják. Mindez Uniós jogszabályt is sért, ezért számíthatunk az Unió támogatására az Orbán brancs ellenében!!! ELÉG CSAK AZT MEGÁLLAPÍTANI, HOGY a BANK és a DEVIZAKUPEC TISZTESSÉGTELENÜL ALKALMAZOTT ún. ÁRFOLYAMRÉST!!!...- és ezt a DH törvény nem orvosolhatja mivel a C80-82/21 EUB ítélet kimondta, hogy nem lehet semmilyen rendelkezést (256Ft-os árfolyamot) behelyettesíteni a semmis szerződésbe, vagyis NEM LEHET a TISZTESSÉGTELENSÉGET UTÓLAG MEGGYÓGYÍTANI!!!

...és ITT VAN a KUTYA ELÁSVA!!!!...- mert egyetlen perben sem kell majd bizonyítani a megfelelő tájékoztatás elmaradását hanem minden szerződés automatikusan kuka amelyikben árfolyamrést alkalmaztak!!!

A végrehajtói kar a saját belső szabályzatát is megszegi, hiszen itt lejárt megbízatásokról beszélünk!!!

Szerencsére az összes (kb. 300) végrehajtó körül fogy a levegő, köztük a kar alelnöke Lukács Tamás körül, akiről szakmai körökben az a pletyka terjeng, miszerint eddig csak és kizárólag azért úszhatta meg a felelősségre vonást, mert az anyósa tagja az Alkotmánybíróságnak!!!

ÍGY MÁR az is EGYÉRTELMŰ, HOGY 15 ÉV ALATT MIÉRT is VÉRZETT EL az ÖSSZES KORMÁNY ÁLTAL KIFOSZTOTT DEVIZA KÁROSULT az ALKOTMÁNYBÍRÓSÁG KESELYŰINÉL!!!

A NER NÉPNYÚZÓI hamarosan új szabályokat terveznek hozni a magyarokat kifosztó rendszerbe, hogy azt teljes mértékben a FELCSÚTI POKOLFAJZAT FELÜGYELHESSE!!!

A bejegyzés trackback címe:

https://eszmeletlen.blog.hu/api/trackback/id/tr718012944

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása