Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

9/11 ROTHSCHILD RECEPT és TERROR MINDHALÁLIG!?

AlternatíWalóság

AlternatíWalóság

Az ANTIKRISZTUS NEVE: ZELENSZKIJ!!!

2022. április 07. - Babylon777

UKRAINIAN HOAX: BUCSA=KATYN=TEMESVÁR!!!...- azaz az ANTIKRISZTUS NEVE: ZELENSZKIJ!!! A DEVIÁNS RIPACS KOHOLT VÁDAKKAL és HAMIS FILMEKKEL III. VILÁGHÁBORÚRA JÁTSZIK!!!

AZ ÁTKOZOTT CIONISTA ZSIDÓ (Volodimir Zelenszkij) MEGINT MAGYARORSZÁG MINISZTERELNÖKÉT PROVOKÁLTA!!! Most egy olyan emberhez fordulok, aki láthatóan nemcsak azt nem tudja, hogy mi zajlik Ukrajnában, de arról sincs fogalma, hogy mi folyik Európában. A magyar miniszterelnökhöz – mondta Volodimir Zelenszkij. Egész Európa azt szeretné, ha a háború véget érne, ha a harctér nem kerülne át Mariupolból Budapestre, vagy Harkivból Krakkóba, esetleg Csernyihivből Vilniusba. És ezzel a törekvéssel áll szemben a magyar kormány. Az ukrán nép támogatja a magyar népet (ja, a puccsista ukrajnai kormányzat is pl. KMKSZ-székházrobbantással, vereckeiemlékmű-felgyújtással, kiirtással fenyegetéssel vagy éppen nyelvtörvénnyel - a szerk.), hozzájuk hasonlóan értékeljük a békét és a szabadságot. A politikusok jönnek, mennek, de az igazság itt marad, írta meg a lap az ukrán elnök nyilatkozatát. NA, KINEK az ÉRDEKE VOLT a BUCSAI "MÉSZÁRLÁSOS SZÍNJÁTÉK"!? NANÁ, HOGY a NÁCI és NÉPIRTÓ UKRAJNÁNAK!!! ÉPPEN EZÉRT KELLETT az OROSZ KATONÁKAT AZZAL MEGVÁDOLNI, AMIT UKRAJNA NÁCI ZSOLDOSAI 8 ÉVE SZAKADATLAN ELKÖVETTEK az UKRAJNAI KISEBBSÉGEK ELLEN!!!
És én erről beszélek, az igazságról. Amikor Magyarországról akarok beszélni, akkor Magyarországról beszélek, ha egy másik országról, akkor arról. Én kimondom, amit gondolok, mert nincs szükségem arra, hogy elrejtsem a gondolataimat. Így amikor egy háborúról van szó, nem beszélek különleges katonai műveletről, és ha ez egész Európát fenyegeti, akkor kimondom, hogy ez a háború egész Európát fenyegeti. Ez az a fajta őszinteség, ami hiányzik Orbán úrból. Valahol elhagyhatta félúton Moszkva felé – mondta az ukránok zsidó elnöke. Forrás: https://kuruc.info/r/26/241851/
A BUCSAI ÖNSAJNÁLTATÓS ÖNMERÉNYLET PROPAGANDA PONTOSAN USRAHELL 9/11-es MINTÁJÁRA PRÓBÁLJA a VILÁG AGYHALOTTAIT SZÁNALOMRA és ADAKOZÁSRA BÍRNI!!! HÁLA a JÓ ISTENNEK az OROSZOK és a MAGYAROK TÖBBSÉGE is ÁTLÁT az UKRÁNOK ALJAS KISÉRLETEIN!!! NAGYON ÉSZNÉL KELL LENNÜNK, MERT a MŰÁLLAM CIONISTA ZSIDÓ FELFORGATÓI MINDENT MEGTESZNEK, HOGY VILÁGÉGÉSBE KÉNYSZERÍTSÉK EURÓPA KÉNYSZERES és NÁCI VÉRSZOMJAS FENEVADJAIT URSULA VON DER LEYENNEL az ÉLEN!!! A Kijev melletti Bucsa utcáján heverő holttestekről készült sokkoló képek valóban háborús bűncselekmények rémképét idézik, de a fotók önmagukban ritkán számítanak döntő bizonyítéknak az ilyen esetekben - vélekedik Philip Grant nemzetközi jogi szakértő, a Trial civilszervezet vezetője az AFP francia hírügynökségnek.
Volodimir Zelenszkij ukrániai zsidó lázító az orosz-ukrán háború korábbi szakaszában azt terjesztette: az orosz hadsereg mobilkrematóriumokban égeti el a nagyszámú elesett orosz katonát, hogy ne kelljen elszámolni velük a hozzátartozóknak… Most meg a furcsamód még életben levő, tehát el nem égetett orosz katonákhoz szólt a Telegram közvetítette beszédében. A Zelenszkij-üzenet lényege: ha az orosz katonák leteszik a fegyvert, van esélyük az életben maradásra...
Tudja a zsidó, mivel járna - épp azért akarja kironnantani a III-ik VILÁGHÁBORÚT!!! Jens Stoltenberg hangsúlyozta, a [Kijev által naponta követelt] repüléstilalmi zóna az orosz légvédelmi rendszer határozott támadását, az orosz harci gépek lelövését jelentené Oroszország, Fehéroroszország és Ukrajna területén. Ez teljes értékű háború kitörését jelentené Oroszország és a NATO között, ami még több halált, szenvedést és pusztítást okozna.
Kreml: Putyin dönti el, meddig tart a "nácitlanítás"?!
A Kigyó-szigetet 13 ukrán védte, amikor egy orosz hadihajó megérkezett a kis Fekete-tengeri szigethez. A hajóról felszólították az őröket, hogy adják meg magukat, különben tüzet nyitnak. Az ukránok egy kis idő után egyértelmű választ adtak: "Русский корабль, иди нах@й"
Az oroszok ezt követően elfoglalták a szigetet, és az összes ukránt megölték. Az áldozatokat Volodimir Zelenszkij ukrán elnök is méltatta a bátorságuk miatt, és elmondta, hogy posztumusz kitüntetésben részesíti majd őket.
Putyin soha nem látott következményeket ígért a konfliktusba beavatkozóknak Egy fontos rész, ami kimaradt a Putyin-beszédet idéző MTI-hírből: Aki megpróbál velünk ütközni, és még inkább megpróbál veszélyt jelenteni országunkra, népünkre, annak tudnia kell, hogy Oroszország válasza azonnali lesz, és olyan következményekkel jár, amilyeneket még soha nem tapasztaltak a történelmükben. Minden vonatkozó döntés megszületett. Remélem, meghallottak.
Ukrajnában sosem volt hagyománya az államiságnak – szögezte le Putyin a beszédében, amelyben arról is szólt, hogy szerinte az országot Lenin hozta létre. Bár az állami hírtelevízió elismeri, hogy szerintük van valami olyasmi, hogy Ukrajna, a magyarázat szerint az északi területek cári ajándékok, a Krím Nyikita Hruscsov szovjet főtitkár ajándéka, a nyugati területek, köztük Kárpátalja Joszif Sztálin kedveskedése, a keleti és déli területek pedig Lenin nagylelkűségéből kerültek Ukrajnához.
A román légierő két, NATO-parancsnokság alatt álló F-16-os járőrgépét 6 óra 15 perckor riasztották, hogy tisztázza a román légtér felé észak felől engedély nélkül közeledő repülőgép helyzetét. A gépet a nemzetközi eljárásoknak megfelelően azonosították, elfogták, és a bákói katonai repülőtérre kísérték, elrendelve azonnali leszállását. A művelet 7 óra 5 perckor ért véget. A leszállást követően a Ez a tény is bizonyítja, hogy óriási a baj, ha már 1 ukrán vadászpilóta is az ún. Romániában kéri majd a menekült státuszt!!! Az esetről beszámoló Digi24 hírtelevízió azonban úgy értesült, hogy az ukrán pilóta egyenlőre csupán "műszaki gondokra" hivatkozott. A román védelmi minisztérium közölte, hogy a román hadsereg valamennyi érintett parancsnoksága figyelemmel követi az ukrajnai helyzetet, és növelte a készültségi szintet. A román elnöki hivatal bejelentette, hogy Klaus Iohannis román államfő csütörtökre összehívta a román Legfelsőbb Védelmi Tanácsot (CSAT), hogy megvizsgálja az Ukrajna elleni orosz támadás kihatásait az euro-atlanti térség biztonságára. (MTI) NE FELEDJÜK, HOGY VALÓJÁBAN MINDEN FÖLDÖN KIROBBANTOTT HÁBORÚ MÖGÖTT a CIONISTA ZSIDÓK ÁLLNAK!!!
NÉHÁNY ISMERTEBB ZSIDÓ HAZUGSÁG!!!
VALÓJÁBAN 1 KÉZ MOZGATJA a SZÁLAKAT!!!
A már Lvivbe, a lengyel határ közelébe evakuált izraeli nagykövetség szerint mintegy 8000 izraeli tartózkodik jelenleg Ukrajnában. A követség munkatársai a Jediót Ahronót című újság hírportáljának, a ynetnek elmondták, hogy szerdáig több száz kérvényt kaptak Kijevben élő izraeliektől, akik segítséget kértek tőlük a távozáshoz. "Arra készülünk, hogy fogadjuk az izraelieket és a zsidókat, majd továbbszállítsuk őket Lengyelországba. Az elkövetkező órákban emberek tömegére számítunk. Felszólítjuk az izraelieket, hogy azonnal hagyják el Ukrajnát" - nyilatkozta Michael Brodszki, Izrael ukrajnai nagykövete a lapnak. "Elárasztanak bennünket az izraeliek telefonhívásai, hajnali öttől nem hagyják abba a csörgést. A segítségre szorulók jöjjenek Lvivbe, minden izraeli állampolgárnak igyekszünk segítséget nyújtani. Egyelőre itt maradunk, de minden a helyi fejleményektől függ, és ha veszély fenyegeti a kiküldötteket, akkor természetesen innen is evakuáljuk őket" - tette hozzá a nagykövet.
A jeruzsálemi külügyminisztérium képviselője a katonai rádiónak elmondta, hogy ismét felszólították az Ukrajnában tartózkodó izraeli állampolgárokat, hogy haladéktalanul próbáljanak meg eljutni a szárazföldi határátkelőkhöz Lengyelország, Szlovákia, MAGYARORSZÁG, Moldova vagy Románia felé, ahol már segítik továbbjutásukat Izrael felé. Ukrajna légterét lezárták, ezért már csak szárazföldi úton készülnek az emberek kimenekítésére.
Márki-Zay Péter és cion-liberális pribékjei 19 órától az orosz nagykövetség épülete előtt tüntetnek „Magyarország az Európai Unió és a NATO tagjaként el kell hogy ítélje Putyin elnök agresszióját Ukrajna ellen.
Mi, az ellenzéki szövetség kiállunk Ukrajna területi integritása mellett és az orosz agresszió ellen, egyben az Ukrajnában élő magyar testvéreink védelmében” – fogalmazott Márki-Zay Péter a csütörtök délelőtti online sajtótájékoztatóján. Azt mondta: Orbán Viktor áruló, elárulta a magyar nemzetet, elárulta az Európai Uniót, elárulta a NATO-t, amikor az orosz kémbankot diplomáciai mentességgel beengedte Budapestre, vagy amikor az amerikaiak által üldözött orosz fegyvercsempészeket Oroszországnak adta ki. A balliberális ellenzék azt követeli a magyar kormánytól, hogy függesszék fel Paks 2 engedélyezési eljárását, és azonnali hatállyal utasítsák ki Magyarországról az orosz Nemzetközi Beruházási Bankot. Az Egységben Magyarországért csütörtök este 19 órára tüntetés szervez az orosz agresszió ellen. A tüntetés az orosz nagykövetség épülete előtt lesz – jelentette be az amis felforgató (Márki-Zay Péter)!!!
A csütörtök hajnali televíziós beszédében az orosz elnök azt mondta, hogy Oroszország tervei között nem szerepel Ukrajna megszállása, ugyanakkor törekedni fog a demilitarizálására és "nácimentesítésére". Fontosnak nevezte, hogy a mai Ukrajna területén élő minden nép élhessen az önrendelkezés jogával. Putyin a katonai művelet célját a helyi lakosság védelmében nevezte meg, amely - mint fogalmazott - az elmúlt nyolc évben bántalmazást és "népirtást" szenvedett el a "kijevi rezsimtől". Kilátásba helyezte mindazok bíróság elé állítását, akik véres bűncselekményeket követtek el a békés lakosok, köztük orosz állampolgárok ellen. Az orosz elnök fegyverletételre és hazatérésre szólította fel az ukrán fegyveres erők tagjait. Az esetleges vérontásért az "ukrán rezsimet" tette felelőssé. Kijelentette, hogy Oroszország haladéktalanul válaszolni fog, ha valaki kívülről beavatkozik az ukrajnai helyzetbe. Leszögezte: Oroszország nem fogja megengedni, hogy Ukrajnának atomfegyvere legyen. A katonai művelet jogi alapjául Putyin szerint a Moszkva által kétfőn elismert délkelet-ukrajnai szakadár köztársaságok segélykérelme, a velük megkötött barátsági és együttműködési szerződés, a katonai erő alkalmazására való orosz szenátusi felhatalmazás és az ENSZ-alapokmány 7. fejezetének 51. cikke szolgál. "A mai események nem azzal állnak összefüggésben, hogy meg szándékozzuk sérteni Ukrajna és az ukrán nép érdekeit, hanem azzal, hogy megvédjük magát Oroszországot azoktól, akik túszul ejtették Ukrajnát és megpróbálják felhasználni országunk és népe ellen" - mondta Putyin. Az orosz katonai fellépést "önvédelemnek" nevezte az Oroszország ellen létrehozott "fenyegetésekkel" és "a jelenleginél is nagyobb csapás ellen". Megértést és együttműködést kért az orosz lakosságtól.
Mint mondta, Oroszország továbbra is az egyik legerősebb nukleáris hatalom, így egyetlen potenciális agresszornak sem lehetnek kétségei afelől, hogy teljes vereséget szenved ellenében.
Ismételten veszélyforrásnak nevezte a NATO keleti bővítését és a szövetség katonai infrastruktúrájának közeledését az orosz határok felé. Nehezményezte, hogy a NATO harminc éve elutasítja Oroszország tárgyalási kezdeményezését az egyenlő és oszthatatlan európai biztonság elvéről.
MONDJ NEMET a DEVIÁNS NYUGAT CIONISTA VILÁGÁRA!!!
SZÉGYEN és GYALÁZAT!!! Az EDDIG "NAGYON BÁTOR" ORBÁN VIKOR LEMENT KUTYÁBA és a CIONISTÁK HAZUGSÁGAIT HARSOGJA!!!
Európai uniós és NATO-szövetségeseinkkel együtt elítéljük Oroszország katonai fellépését – jelentette ki Orbán Viktor miniszterelnöknek látszó Rothschild báb a nemzetbiztonsági operatív törzs ülése után, amelyen az orosz–ukrán helyzetet vitatták meg Magyarország belső ellenségei!!!
ÚJABB MAGYARGYŰLÖLŐ CIONISTA ZSIDÓK ÖZÖNLENEK MÁRIA ORSZÁGÁBA!!! Az EMIH támogatásáról biztosította az ukrajnai zsidó közösséget az Egységes Magyagyarországi Zsidó Hitközség (EMIH) - közölte a szervezet csütörtökön az MTI-vel. Azt írták: Köves Slomó, az EMIH vezető rabbija aggodalommal figyeli az orosz-ukrán konfliktus alakulását. A vezető rabbi csütörtökön telefonon egyeztetett Meir Stamblerrel, az Ukrajnai Zsidó Hitközségek Szövetségének elnökével, és felajánlotta neki a "magyar" zsidó közösség segítségét. Köves Slomó egyeztetett Mendel Wilhelm ungvári rabbival is, akinek megígérte, ha szükséges, huzamosabb ideig is ellátják Magyarországon a kárpátaljai közösség tagjait. Az EMIH vezetője továbbá pénzügyi támogatást ígért Shmuel Azmannak, a kelet-ukrajnai zsidó menekülteknek létesített Anatevka zsidó menekültfalu vezetőjének.

A bejegyzés trackback címe:

https://eszmeletlen.blog.hu/api/trackback/id/tr4217799595

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása