Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

9/11 ROTHSCHILD RECEPT és TERROR MINDHALÁLIG!?

AlternatíWalóság

AlternatíWalóság

ORBÁN HAZAÁRULÁSÁNAK NAPJA: EBRD DIKTÁTUM 2015. 02. 09.

2021. október 13. - Babylon777

ÉBREDÉSHEZ!!! 

A ZSICI HAZAÁRULÓ NEVE: ORBÁN VIKTOR!!!

orban_rabbi.png
ORBÁN HAZAÁRULÁSÁNAK NAPJA: EBRD DIKTÁTUM 2015. 02. 09.

EZ OLYAN ÖRÖKRE SZÓLÓ MEGMÁSÍTHATATLAN TÉNY, MINT MIKOR a CION-LIBSI PROPAGANDA LE AKARTA NYOMNI a TORKUNKON, HOGY TAVALY ÉV ELEJÉN NEM a MÉLY-ÁLLAM ZSIDAJAI PUCCSOLTÁK MEG az AMERIKAI VÁLASZTÁSOKAT és DÖNTÖTTÉK ROMBA TRUMP PÉLDANÉLKÜLI 4 ÉVIG TARTÓ HÁBORÚMENTES ELNÖKSÉGÉT!!!...

…- VAGY a TITANIC BIZTOSÍTÁSI CSALÁSÁT, a SZÁNALMASRA SIKEREDETT STÚDIÓBAN FORGATOTT HOLDRA SZÁLLÁST, 9/11 ZSIDÓ ÖNMERÉNYLETÉT és az EBBŐL KÖVETKEZŐ ún. TERRORIZMUS-VÁD GYARMATOSÍTÁST… …EGYBEKÖTVE...- IRÁN (AMI KÉSIK, NEM MÚLIK!) LEIGÁZÁSÁNAK KISÉRLETEIVEL…- HOGY KIPROVOKÁLJÁK a III. VILÁGHÁBORÚ KIROBBANTÁSÁT!!!

A MAGYAR EMBERLELKEK MEGNYOMORÍTÓI JAVARÉSZT a NEMZETIDEGEN, SZOCIOPATA, HÉBER-CSICSKA, "KERESZTÉNYPOLITIKUSOKNAK" ÁLCÁZOTT ÜGYNÖK LÉLEK-KUFÁROK, ÁTKOZOTT NEMZETRONTÓK ÉS SORSTALAN TÖBBES ÜGYNÖKÖK, AKIK DINASZTIKUSAN LEURALTÁK ÉS KIFOSZTOTTÁK/JÁK MAGYARORSZÁGOT!!!

zsido_uzsora.jpg
A magyarországi közintézmények 80%-ban az idegen érdekeket képviselő, magyar-gyűlölő, éber "közszolgák" naponta képesek megutáltatni az adófizető állampolgárokkal az életet és megfojtani bennük a reményt!
Nyíltan, büntetlenül tarthatják lelki és fizikai terrorban társadalmunkat; - és olthatják belénk Magyarország állandó degradálásával, a lakásmaffia szponzorálásával Anya és Szülőföldjük mielőbbi elhagyását! - hogy aztán az új-régi ómigráns Jézus gyilkos gnómok (patkányforradalmi unokák = kilakoltató szemita honfoglalók!) végleg elfoglalhassák és kiszipolyozhassák FÖLDANYÁNK VALÓDI ÉDENKERTJÉT: MAGYARORSZÁGOT!!!

zsidositas.png

TE döntöd el, hogy hagyod- e...!!!
 

https://www.youtube.com/watch?v=LHwZBTe7y_s

A bejegyzés trackback címe:

https://eszmeletlen.blog.hu/api/trackback/id/tr1016720090

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása